Přejít na obsah

kulovy cep


Darkroom

Doporučené příspěvky

Mam dotaz ohledne kulovych cepu. Musim nechat vymenit silentbloky na predni naprave, jsou uplne vyzvejkane. S tim je spojena i nasledna geometrie(ktera neni zrovna nejlevnejsi).

Tak me napadlo, zda rovnou nechat udelat i kulove cepy. Hlavne proto, aby se nemusela delat geometrie dvakrat. Jaky je vas nazor? Kolik asi tak vydrzi kulovy cep?

Cepy tam mam origo a najeto je 106 000.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Kdybys je nechal měnit a nevěděl co s těma starýma, tak mi prosim písni na maila. 

 

Nechci je dávat na auto, ale dělat na nich takový zkoušky. Pokud mi nevěříš, tak je klidně můžeš nějak poškodit. Třeba je nějak poškodit, aby byly už nepoužitelný.

 

Třeba naříznout rozbruskou to tělo v jakým je čep zasazenej. Hlavně aby byla zdravá ta závitová a kuželová část a ten přechod mezi nima, o ty mi jde. Zbytek stejně zahodim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli nejsou porušené prachovky tak bych je neměnil.Kdoví co ti tam dají za šmejdy.Když už tak Febi nebo Swag,je to stejná kvalita,možná i výrobce.Když dělám silentbloky bez demontáže nápravnice,tak většinou není třeba sbíhavost seřizovat,jen změřit.Hlavně ať ti dají zesílené,jsou stejné jako na OctII.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ako píše kolega , čapy na fabii sa menia veľmi sporadicky , najčastejšie kvôli tomu že zrastú dokopy s maticou a tyčkou a nejde urobiť geo - bežná denná vec ...

 

 

povol si matice aj tyčky , nastriekaj uvolnovačom a ak sa hýbu a čepy sú bez vôle tak to nechytaj , čokoľvek tam dáš nevydrží toľko čo tieto 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...