Přejít na obsah

SmartLink (Apple CarPlay/Android Auto/MirrorLink)


Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...
14 hours ago, ELXEL said:

Já se jenom ujistím - mám MIB1 Columbuse bez Apple CarPlay - tam není žádná možnost, jak to dodělat, že?

 

Bohužel ne, byl jsem s tím i v servisu, kde to zkoušeli, podařilo se jim to tam nahrát, ale prý to nešlo aktivovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

jaké máte zkušenosti s Android Auto 2,0 ? 

U mě se aplikace velmi často restartuje (naštěstí si navigace po restartu pamatuje nastavený cíl). Zaznamenali jste také ? Nebo je problém jen u mě. 

Mám Nexus 5x, Android 7.0, Bolero MR2017.

Další negativum vidím v tom, že při spuštěném AA na Boleru už nelze používat telefon samotný. Prostředí AA je spuštěno i na telefonu a nelze ho shodit na pozadí.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

exit99: AA 2.0 bez problemu, Samsung A3, Android 6, Bolero 2016. V pohode se dostanu i do telefonu k ostatním aplikacím. Nyni mi udelalo velkou radost zjisteni, ze po dlouhem stisknuti tlacitka hlasu na volantu se da AA hlasove ovladat, ale PREDEVSIM se hned do aplikace AA prepnu z jineho prostredi infotainmentu, aniz bych musel sahat na tlacitka, resp. displej.


Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jde vam dnes AA? Prvne buzeracni hlaska, ze musim neco odsouhlasit a MUSIM zastavit. A jak pry mam zatahnout rucni brzdu. V okamziku, kdy nemam cas a potrebuju se dostat nekam ve stanoveny cas fantasticke rano.

 

Pak vypnuti a po zastaveni pozadavek na instalaci nejakych novych verzi. Nakonec odmitnuti s tim, ze ziju ve spatne zemi a ve finale hlaska, ze jsou potize s jakymisi sluzbami Play. Nefunguje ani puvodni verze, ani nova (posledni).

 

Mam chut ten kram vyhodit oknem. Je tady nekdo se zkusenostmi s CarPlay? Ja ten telefon uz nemuzu ani citit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak je potreba aktualizovat jakesi Google Play Services a v obchodu se sama nenabidne. Je treba (ja to tak udelal) oddelat vsechny jejich aktualizace a ono se to pak samo prihlasi. Jestli bude kram fungovat i v aute uvidim. Nahrana rovnou verze 2.

Editováno: , autor: bojler
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 19. 11. 2016 at 21:26, iphonik4 napsal:

AlJi: ale teoreticky pokud se prehodi jednotka za MIB2, tak by to jit mohlo. Displej je napr v pripade Columba identicky.


Sent from my iPhone using Tapatalk

To je trošku drahé řešení, navíc si nejsem jistý, jak si bude Octavia s MIB1 rozumět s MIB2, umím si představit, že tam budou i další rozdíly.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Zdravim, pripajam moje postrehy / skusenosti s MirrorLink a + AA

Hned na zaciatok prezradim, jedno velke sklamanie, vlastne katastrofa. Mam OIII Style kupovanu 02/2017, pricom Smartlink bol aktivovany u predajcu za 200€, takze zakaznik by aj ocakaval, ze nieco bude aj fungovat.

AA - Tak ako som cital v niektorych prispevkov, aj u mna prebiehaju caste restarty navigacie. To ma clovek pocit, ze si objednal nejaku tu dalsiu cinsku napodobneninu z DX.COM za 5€, ked to nerobi to co ma. Je to nieco neakceptovatelne, nemozem pochopit ze to ani len stabilne spojenie neudrzi.

ML - Totalne zufalstvo, nadviazat spojenie s mojou Galaxy S6 sa mi bud vobec nepodari, alebo v priemere po 30x pokuse. Az s istotou si dovolim tvrdit, ze to nie je mobilom, nakolko som skusal niekolko FW, aj verzii Mirrorlink apk, nastaveni, ako aj cisto tovarenske nastavenie. Je to fakt vyladeny system, ked vam tvrdi infotainment ze vas mobil nepodporuje ML a vice versa!. V pripade, ked sa spojenie nadviaze tak mam moznost spustit iba certifikovanu aplikaciu. Prioritne ma zaujima iba offline navigacia, skusil som teda Sygic Car (free), ktory navigoval uplne katastrofalne -  mapove podklady boli oneskorene o niekolko 100x metrov!! Kontaktoval som aj Sygic support o vyjadrenie sa k problematike. Riesenie malo byt deaktivovanie "zdokonalene urcovanie polohy". Zial toto som uz nestihol vyskusat, kedze mi vyprsala skusobna doba. A zaplatit za to dalsich 80€ ?? To si robia uplnu srandu.

Cize v mojom pripade ide o totalne vyhodenych 200€, (skoda, lebo som fanusikom takychto veci) mam taky pocit ako keby som nakupoval u "SMEJDOV". A pritom v dnesnej dobe, sa da za 2kila kupit v elektro vsecilo zaujimave, ked len taky Notebook a funguje! Teraz niekto, komu to funguje na nejakych 90% bude namietat, ved jemu to predsa funguje... Co na to napisat..... :) Ale kolkym to NEFUNGUJE? To sa bavime o nejakom standarte, ked tie zariadenia s oznacenim ML musia bez problemov a vzdy spolupracovat. Ako keby si kupite moibil a ani sa vam nepodari pripojit na siet, a pritom ma pisanu podporu sieti. PRUUUUUSER.

Mrzi ma, ze sa ani nemozem dostat na domovsku plochu mobilu, lebo koli odblokovaniu VIM som si kupil aj ODB Pro. Tym, ktory sa mozu dostat na plochu k beznym aplikaciam v dobrom zavidim, to uz by sa dalo dalej s tym pracovat. To ze to mne nejde je pravdepodobne tym, ze mam najnovsiu verziu SW, kedze instalacia prebehla 02/2017. Pripajam aj foto s verziou SW, budem rad, ked vy napisete, aky SW mate v Boleru. 

Potom stoji este za uvahu, pre tych co funguje ciste zrkadlenie, aby ne-updatovali svoj SW v radiu.

Snímka.PNG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja jsem tedy jeden z tech, kterym AA funguje dobre. Na tech 90% :-)

Az na tu drobnost, ze mam predni okno 'pokovene' tou vyhrivaci folii (S3).

Samozrejme manual nezmiňuje, ze se diky tomu podstatne omezi prijem gps. (zrovna minuly tyden jsem si nechal poslat zesilovac gps, tak jsem zvedav, zda mi to vyresi)

Ale obecne me stve pristup Skodovky. AA oficialne neni u nas ke stazeni, presto ho Skodovka vesele propaguje. ML taky zadna slava s pouzitelnejma aplikacema. A Skodovka si necha tenhle produkt zaplatit.

Smartlink by tam mel byt aktivovaný automaticky a zdarma a ne ze platim za neco, co to vlastne poradne neumi :-(

 

 

 

 

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak ohladom AA este doplnim, ze teraz mam verziu  2.1.7049 a tam dochadza k tym pravidelnym restartom. Ale este pred 2 tyzdnami, som mal starsiu verziu 2.xxx a tam som veru restart nemal ziadny. Teraz ked som chcel nainstalovat 2.1.7046, tak mi uz vypise ze nema podporu. Ked sa dari tak sa jednoducho dari  :(.

 

Iba naivne dufat, ze ML tak aj AA sa do buducna vyrazne zlepsi, lebo potencial by tam bol....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale obecne me stve pristup Skodovky. AA oficialne neni u nas ke stazeni, presto ho Skodovka vesele propaguje. ML taky zadna slava s pouzitelnejma aplikacema. A Skodovka si necha tenhle produkt zaplatit.

Smartlink by tam mel byt aktivovaný automaticky a zdarma a ne ze platim za neco, co to vlastne poradne neumi:-(

 

 

Přesně tohle mě taky štve.ML funguje jen s omezeným množstvím telefonů a AA u nás oficiálně nejde. Škoda si účtuje 5015Kč za aktivační klíč.

U nového auta stojí SmartLink 3500Kč (dokonce verze SmartLink+ včetně SmartGate).

Proč mám platit za stejnou věc víc?

Kupuje se jen aktivační klíč k softwaru,vše potřebné už v autě je.

Psal jsem dotaz v tomto duhu na info linku do Škody a bez reakce. [emoji19]

 

Ještě bych měl dotaz na ty co používají AA,jestli je nutný orig. kabel od Škody?

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...