Přejít na obsah

Kódování funkcí na Fabii III (VCDS)


kokta7

Doporučené příspěvky

Prestali pretoze to bola informacia pre servis a vyrobcu PRED predajom auta. Po vyrobe ako urcite viete je auto v transportnom rezime, kedy zobrazuje stav AKU. Po deaktivacii transportneho rezimu ukazuje uz len pomlcky. Je par specialnych pripadov kedy ukazuje stav AKU aj po deaktivacii avsak len kym nevytiahnes baterku z auta. Potom by uz nemalo ale ak mate niekto ine info sem s tym. Ja tam mam len pomlcky a dokodovanie nepomoze

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi nevedeli by ste mi pomoct? Dokodovaval som si podla wirerovej prirucky otvaranie vodicovho okna klucikom co nefungovalo. No ako som to dokodoval tak ked sa rozbehnem a zamkne sa mi auto, nejde mi soferove okno stiahnut az ked ho odomknem. Odkodoval som to naspat do povodnych hodnot no aj tak to nejde.

Skusal som soft reset, radio som dal do vyrovnych nastaveni, znova som to nakodoval a odkodoval a stale nejde

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na PL forum jsem nasel pekne video: 

 

Konkretne tady http://forum.skodaclub.pl/post255049.html#p255049 a o prispevek nad tim je odkaz na nejaky modul pro okna.

 

Tady je postup jak zprovoznit ridicovo okno: http://forum.skodaclub.pl/post260724.html#p260724@RaDiS234 mozna ti to pomuze.

Editováno: , autor: BrozikCZ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

škoda, že som v robote. hneď by som to otestoval. asi si kúpim druhý/nový notebook keď ich tu máme toľko na predaj a idem testovať :D alebo až večer/zajtra doma. len predpokladám, že budem mať smolu, keďže nemám všetky okná v elektrike

 

btw, aby som len netáral, už mám nastavené aby sa smerovky v spätných rozsvietili aj pri otvorení kufra ;) a mám spísané aj teoreticky ako by to šlo rozsvietiť predné/zadné svetlá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No keby existoval taký komfortný modul na naše okná - a to na všetky, nie len na vodičove, bolo by to super.. vie niekto nemecky? :D

http://www.pekatronic.de/de/Fensterhebermodule/Komfort-Fensterhebermodul-One-Touch-easy-147-149-165.html

 

Dávnejšie som niečo podobné chcel zriešiť aj pre i30ku.. tam trebalo tiež objednať nejakú skrinku.. komfortnú jednotku, ktorá by dokázala sťahovať a vyťahovať všetky okná kľúčom. Ale zostalo to iba pri teóriách..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V odkazu se dá nahoře přepnout angličtina. Stiskem na původní německo vlaječku.

S angličtinou je adres tady http://www.pekatronic.de/en/Windowcloser/Window-control-module-One-Touch-easy-147-149-165.html. Pokud Ti to pomůže.

Jinak by instalace krabičky měla být jednoduchá na stávající elektro instalaci. Měla by způsobit, že po krátkém stisku je-li okno nahoře sjede okno samo do spodní polohy (zcela se otevře). A naopak po krátkém stisku ze spodní polohy okna,opět vyjede až nahoru a tam se zastaví (okno se zcela zavře). V závislosti na zatížení elektromotorku.

 

Editováno: , autor: ralff
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No nevím kde by se krabička montovala, ale připadá mi to, že asi na motorek spouštění a zvedání okénka. Proto by bylo asi zapotřebí 3 kusů. V moji Fabce okénko řidiče takto funguje. Ostatní okénka se pohybují pouze při držení spínače.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To řidičovo okno by snad mohlo jít, už jste někdo porovnával motorky řidiče, spolujezdce a zadních oken, jaký je tam rozdíl? To bude podle mě zásadní pro dojezdy na všech oknech.

 

No jo, z FIII se stal v některých věcech low cost, ale buďte klidní, stejné problémy řeší chlapci na fóru o i40.

Třeba se Škodovka chytne za nos a ve FL tam tuhle základní funkci vrátí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No s infolinkou "skodaauto" mám smutné zkušenosti.

Nic nevědí a na nic než co si člověk může sám přečíst neodpoví. Už jsem psal i na skoda-auto.cz, že to jsou vyhozené peníze za pracovníky infolinky.

Dokonce bych řekl, že ženy jsou snaživější a dotazovaly se i někde jinde a příští den se ozvaly, že na dotaz nevědí odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

njn.. problém tiež je, že díler ohľadom spokojnosti auta volá týždeň po prevzatí auta a škodovka myslím dva týždne.. ešte by trebalo ďalší telefonát s väčším odstupom, aby vyprchala eufória z nového auta, človek vtedy nájde viac chýb. Teraz by som im už ten telefonický dotazník diktoval trochu inak.. ;)

 

Inak, pozerám wirerovu aj radisovu príručku na kódovanie.. na FB niekto tvrdil, že mu hmlovky pri corner funkcii pomaly zhasínajú.. vraj má F3 a dokódovaný corner. Mne sa vypínajú hmlovky nárazovo, mám to od výroby. Dá sa toto nejak upraviť cez kódovanie? Chcem pomalšie vypínanie hmloviek pri corneri, určite ste to videli na iných autách, napr. aj Octavie to tak myslím majú, minimálne na O2 som to určite videl.. dá sa na F3?

 

:)

Editováno: , autor: brrrrm
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...