Přejít na obsah

Kamera "černá skříňka" - zapojení a umístění


Diamant

Doporučené příspěvky

před 3 hodinami, JayBee1 napsal:

Tak co, už jste někdo rozklíčovali, odkud se dá z pojistkovky vyvést nepřerušitelný zdroj napájení a odkud spínaný klíčem v zapalování?

JayBee1, spínané pro tebe na zadní stěrač, pojistka 26

pojistka26.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Chlapi, myslíte že umístit kameru na sluneční clonu řidiče  (případně spolujezdce) je blbost? jedná se o A119 (malá placatá), Pořád řešim kam ji dát a nemůžu nic kloudného,praktického a málo viditelného vymyslet,

https://www.google.cz/search?q=a119&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjF06Gn9qvSAhXBDiwKHfDSD7QQ_AUICCgB&biw=1400&bih=904#imgrc=5KBpp4lFgqKH4M:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Práve preto to mám za zrkadlom na druhej strane, kde to nie je vo výhľade vodiča. Tým pádom policajt, alebo technik na STK nemôžu namietať (aj keď toto je u nás dosť nepravdepodobné).
P_20170208_071730.thumb.jpg.40495dfae244237ce494c8d55641aa2f.jpg

Editováno: , autor: e1.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky ji budu dávat napravo. Ono "zorné pole" ten termín je dost diskutabilní. Podle mne je to vpodstatě celé okno.

Proto ještě budu zkoušet ji dát na tu clonu, ale to musí vyzkoušet a hlavně mám obavu, že tam nebude GPS signál.

 

No a dohadujte se pak někde s někým:

 

  
    Stanovisko ministerstva dopravy k umísťování navigačních systémů na předním skle vozidla:

 

 Obecné určení míst, kde je možné umístit navigační systém připevněný přísavkou na čelní sklo, není možné, protože zorné pole řidiče, tj. pole výhledu řidiče, je nutno posuzovat pro každý typ vozidla individuálně. Plocha čelního skla není u všech silničních vozidel totožná se zorným polem řidiče. V důsledku konkrétních konstrukcí čelních skel a předních částí vozidla dochází v některých případech například k tomu, že řidič čelním sklem vidí na části karoserie a ne na vozovku a okolí vozidla (např. výhled je i na kryt motoru) a tato plocha čelního skla tedy není zorným polem řidiče.

    Další plocha čelního skla, která není zornou plochou řidiče, je horní část plochy čelního skla se sníženou propustností (horní ztemňovací pás). Tyto plochy čelního skla jsou uvedeny jako příklady, kdy celá plocha čelního skla není zorným polem řidiče, neznamená to však, že jde o schválení možnosti montovat předmětná zařízení do těchto míst, bez kontroly plnění všech požadavků v konkrétním případě. Při silniční kontrole může policie např. ověřit, zda navigační systém je v konkrétním případě umístěn tak, že nezakrývá výhled řidiče.

    Zdroj: http://mobil.idnes.cz/navigace-na-celnim-skle-vas-muze-vyjit-draho-nemusite-ani-projit-technickou-1b3-/navigace.aspx?c=A091203_075012_navigace_kor

Editováno: , autor: Alma
.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak první "ostrá" zkouška,

jsem spokojen, vše funguje jak má ,ale zjistil jsem, že mi nestíhá počítač při přehrávání a doufám, že mi někdo nevysklí okno jak se mu to bude líbit.

SW na zobrazení funguje perfektně.

voifo.jpg

Editováno: , autor: Alma
.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...