Přejít na obsah

Foukání studeného vzduchu na nohy u spolujezdce


Kuba A.

Doporučené příspěvky

Ahoj všem.Mám Fabii RS a na nohy spolujezdce při vyšší rychlosti fouká studený vzduch i když mám polohu topení nastavenou na nohy a nastavenou nejvyšší teplotu, z topení to fouká krásně teplý, ale někudy mi to tam prostě táhne, obzvlášť v zimě studený vzduch.Měl jsem sundanou i přihrádku u spolujezdce, abych zjistil, jestli to tam někde nefouká a na nic jsem nepřišel.Když pak jedu po dálnici těch 130, prostě tam někudy táhne.I když dám ruku třeba na ruční brzdu, cítím jak to fouká ledový.Nemá někdo podobné zkušenosti?Opravdu nevím, kudy tam může táhnout.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to tam všechno je, já právě sundal kaslik u spolujezdce a jel jsem to projed a ještě jsem sebou vzal kamaráda aby zkoušel odkud to fouká a tam z toho prostoru prostě studený vzduch nejde, ale na nohy mu odněkud šel studený vzduch a já to cítil i v místě ruční brzdy.Mě už napadlo, jestli to nemůže foukat někde od toho panelu, co je právě ručka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...