Přejít na obsah

hagusy a střešní box


toxikcz

Doporučené příspěvky

Ahoj, Mám Fabia RS r.v. 2006 a hledám nějaké doporučení na střešní box a uchycení tohoto boxu. Nevím zda je lepší dat hagusy (podelník)a na něj příčník nebo jen příčníky. Jde mi o to abych s tim nemusel jen jak ¨důchodce¨. Máte něco odzkoušeného? Nějaké doporučení. Děkuji 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 5 týdny později...

Oživim trošku téma. Mám Fabii combi, ale nemám v těch střešních lištách žádnou přípravu na hagusy. Znám to jako plastový okýnka co se vyndaj a tam se připevňujou hagusy. Existuje pro mě nějaký řešení? Konkrétně mě to zajímá kvůli přepravě jízdních kol. Díky. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ty myslíš šachtu na příčníky, ne? Příprava na Hagusy (podélníky) spočívá pouze v kostrukci střechy a připraveny jsou všechny Fabie - stačí vyvrtat díry a naštoubovat.

 

pro tebe bude asi nejjednodušší toto:

http://www.stresni-nosice.cz/564-554-stresni-nosic-hakr-pro-vozy-skoda-octavia-i-combi-bez-podelniku-a-fabia-i-combi-bez-podelnik.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

přidám zkušenost,mám fabii 1 kombi bez hagusů,řešil jsem jestli kouli nebo hagusy,vyhrála koule.Přítelkyně měla problémy dostat kolo na střechu,tak jsem koupil nosič kol na kouli a musím říct že bezva.Dobře se kola nandavají,při jízdě mi na každé straně vyčnívají asi tak 10 cm takže na ně i při jízdě vidím, a když jedeme s kolama pryč na delší dobu,sundám z koule i nosič a strčím do kufru.Dnes ty nosiče dělají i skládací,že to pak nezabere moc místa.A na dovolenou jsem řešil nedostatek místa v autě na všechny ty krámy,v půjčovně jsem si půjčil jak příčníky pod lem dveří tak i box 130x80 a naprosto super.Takže na dovolenou stan,spacáky atd,křesílka + stoleček,vařič,2 kola na kouli,box na střeše,rakousko chorvatsko a průměrná spotřeba 6.5 l.Pochopitelně že nejedu 130,držím to kolem 110 km.Jezdím takhle už 7 sezon a nemá to chybu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...