Přejít na obsah

Kessy a ovládání kufru (virtuální pedál)


kokta7

Doporučené příspěvky

Jak jsi psal tobě to stejně nic neřeší. Ty chceš tu funkci obráceně. Tam to je složitější o to, že odjištění zámku hlídá jen BCMko. Už jsem se to snažil nastavit a výsledek byl zatím ten, že kufr se otvírá jen když stojím za ním, ale zámek odskočí vždy na povel otevření.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud myslíš to zavření, tak klasický dvojklik s tím, že druhé zmáčknutí držíš. Blinkry se rozsvítí a během sekundy se začne zavírat víko. Pokud to nefunguje na MR2017,  pak pomůže jedině Tvá varianta.

Editováno: , autor: KarelM
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

On 11/12/2016 at 3:28 PM, KarelM said:

Jak jednoduše zavřít páté dveře z delší vzdálenosti (jinými slovy jak zvětšit dosah ovladače pro zavření): Stačí dvakrát rychle po sobě stisknout prostřední tlačítko na ovladači, přičemž to druhé stisknutí podržte. Funguje. Ověřeno.

Řeší to částečně i možnost zavírání pátých dveří pomocí ovladače uvnitř auta, aniž bych musel ruku s ovladačem natahovat dozadu - funguje pouze při vypnutém motoru. 

Taky moc dekuji za tip. Konecne jsem si vzpomnel, ze by to mohlo jit i na vetsi dalku - otestovano na 20m v podzemnich garazich obchodniho centra a funguje skvele.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...