Přejít na obsah

Je OBD stále pod proudem?


sumerian

Doporučené příspěvky

Zakoupil jsem si další hračku https://eud.dx.com/product/heacent-908-quad-band-obd-gps-gsm-gprs-car-positioning-anti-theft-alarm-tracker-844223929#.VVSHVvntlBc . GPS se tedy zapne do OBD konektoru a tam se nechá jak je. Zajímalo by mě, co se stane když vypnu motor a vytáhnu klíček ze zapalování, zda je tento konektor dále pod proudem a žere baterii. S autem příliš nejezdím, takže bych se jednoho rána nerado dočkal situace, že bude baterka v tahu....

Za druhé bych se zeptal kde nejlépe seženu další kryt, který musím vyloupnout abych se dostal právě k tomu konektoru. Vyříznul bych do něj díru abych nemusel pořád kryt sundávat a nandávat při použití té GPS hračky. Děkuji za názory.

roomster

Editováno: , autor: sumerian
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Dnes mi prišla tá sranda z názvom OBD ELM327 po zapojení stále svieti malá červená diodka, myslím že to nebude mať tak veľký odber, že by som po jednodnovom státi auta nenaštartoval

 

Pekne sa vojde aj pod ten krycí plast tak nikto nevie, že tam také niečo mám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já ten můj kousek mám zapnutý pořád. Nechal jsem to tak. Odběr je skutečně minimální. A to s autem moc nejezdím. Nákupy a zahrada. Vyjímečně nějaká delší trasa. Uvidíme teda v zimě. Potřeboval bych právě sehnat ten kryt, abych do něj mohl vyříznout díru a nějak dopasovat. Nelíbí se mi momentálně, že teď jsou odkryté pojistky a jde to viděl. Originál díl bude asi stát majlant.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...