Vaha vzduchu?
Vytvořeno od
Duun
, 16. září 2006 - 17:07
2 odpovědí na toto téma
Publikováno 16. září 2006 - 17:07
Zdravim, moja Octavia akosi casom prestala zvladat nemecke dialnice. je to TDI 66kW MR2000 ma cosi okolo 90000 km, ziaden chiptuning. Zacalo sa to kolisanim vykonu pri maximalnej rychlosti - take jemne pohupavanie a potom co to nakoniec prestalo je to z vykonom postupne kazdym mesiacom o cosi horsie. Podla vacsiny for co som pozrel to podla mna vychadza na vahu vzduchu, kazdopadne chcem poziadat o vas nazor. V prilozemom subore je meranie na VAG kategoria 01 skupina 03 10 a 11 v 3 stupni od 1600 ot. naplno do 3000 ot. Niesom automechanik a taketo meranie som robil prvy krat, takze nemam skusenosti o ktore by som sa mohol opriet, kazdopadne ako som pisal, podla dielenskej prirucky to bude asi vahou vzduchu (G70).
Publikováno 17. září 2006 - 10:39
vaha vzduchu je sv**e. mne to dela paseku pri startu. proste zustane nekde vyset klapka a pak mi to bzuci...ale dela to jen obcas pri zahratem motoru. nevim jestli to je elektr. nebo mechanicka cast ale s vykonem to pekne hybe.takze vymena je jasna.
Publikováno 14. září 2011 - 19:23
Mě to zdechlo ze dne na den a vypadalo to že odešlo turbo.Normálně mě turbo zabralo kolem 1700 otáček ale jak to odešlo tak jako by tam nebylo.
Nejjednodužší bylo půjčit si váhu od někoho kdo má stejnej motor.V mojem případě to byl strejda.
Výměna trvala asi 3 minuty. Vyšroubovat a zase zašroubovat 2 šroubky dokáže každej blbec.
Hned po nastartování a přidání plynu bylo jasné že je to váhou.Koupil jsem novou v náhradě za 890 Kč a jezdím jako král
Jak tak na to koukám tak jsem to nějak po***l.
Odpovídat na 5 let starej toppic je asi blbost. No nic no . Stalo se
Nejjednodužší bylo půjčit si váhu od někoho kdo má stejnej motor.V mojem případě to byl strejda.
Výměna trvala asi 3 minuty. Vyšroubovat a zase zašroubovat 2 šroubky dokáže každej blbec.
Hned po nastartování a přidání plynu bylo jasné že je to váhou.Koupil jsem novou v náhradě za 890 Kč a jezdím jako král
Jak tak na to koukám tak jsem to nějak po***l.
Odpovídat na 5 let starej toppic je asi blbost. No nic no . Stalo se
Tento příspěvek byl upraven od coffin: 14. září 2011 - 19:26