Přejít na obsah

Zvuky od podvozku


rogerer

Doporučené příspěvky

Hmm, tak já už jsem postižen taky. Při hodně velkém propružení (žel. přejezdy nebo jeden sjezd z kruháku u našeho Tesca) se ozve "vrrrrz". To budou ze mě mít v servisu radost. Najeto 48.000km/3,5 roku.
Vrže vám to i při propružení stlačením haupny rukou, nebo jen na těch retardérech. A TPI někdo ví?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen rapida nešetři a přitlač.

 

Zkoušel jsem to propružit tlakem na kapotu na obou stranách a je to slyšet.  Při otevřené kapotě je to praskání slyšet více ale není to tak výrazné vrzání, jak v kabině při zhoupnutí na retarderech či přejezdu. Zkoušeno venku na ulici,  v garáži by to bylo jiné. Koráb pluje dál ale to vrzání je příšerný i teď při  venkovních teplotách + 8 stupňů. 

Editováno: , autor: Yosef
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teď jsem s tím byl v servisu, taky to strašně vrzalo jako guma (nejvíc pravá strana) při přejezdu nějaké nerovnosti nebo kde se auto zhouplo. V servisu mi vyměnili lůžka stabilizátoru přední nápravy, a od té doby to konečně přestalo. :kol-147: Kolik to stojí netušim, šlo to na záruku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak dnes proběhla výměna a je to cajk. Už mi to vrzalo minulý rok, ale pouze při nízkých teplotách, než jsem se rozhoupal, bylo teplo a to by se mi těžko dokazovalo. Nyní už to vrzalo furt. Když mi to technik předával a řekl že už to nevrže, tak jsem mu řekl že za rok tu budu stejně znova. I mu říkám že jsem napsal do Škodovky a že jsme zatím nedostal odpověď. Řekl mi, že vyšel facelift, tak to asi řeší tím - takže si mám asi koupit nové auto :) blbec

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...