Přejít na obsah

Nefunkcni klimatizace


Ventill

Doporučené příspěvky

Cau mam dotaz nevite cim by mohlo byt ze klima prestala z niceho nic chladit.mam supa 2.5tdi automat a jel jsem asi 100km a klima v pohode jela a zniceho nic prestala chladit a ted kdyz ji zapnu ani nesepne kompresor.zkusil jsem klimu nechat otlakovat vycistit a naplnit ale porad nic.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 10 měsíců později...
  • o 1 měsíc později...

ahoj ...

Mam podobný problém..Nějaky čas jsem klimu nepoužival v těchto vedrech jsem ji zapnul,ale nic nefunguje.Dal jsem auto znamemu ,že mi ji jen klimu napusti.Napustil mi ji ,ale klima stale neběží nejde vyntylator ani neklesnou otačky.Bylo mi řečeno at auto dam na diagnostiku a uvidíse.přijel jsem domu a zkusil googlovat jestli nejsou nějake rady a typy než budu cpat další a další prachy do auta.Co jsem našel že to muže byt jak už tady byla řeč o tlakovém spinači klimi.Vubec netuším kde by se mohl nachazet a tak jsem hledal po systemu klimatyzace a našel jsem čídlo na levé straně u chladiče vedou k němu 4kabeli.Po odepnuti kontaktu jsem se zděsil extra zaoxidovane.Tak jsem tedy oxidaci dostal pryč pořadne prostřikal kontakt sprejem zapojil zpět a bohužel klima nesepnula .Mužete mi tedy poradit kdybych chtěl vyměnit ten tlakoví spinač budu muset klimu vypustit???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejprve to dej na Vag ať ti to ukáže co je v háji. Mě tlakový spínač hodi chybu pouze když sem mel k.o vyntilátor při jízdě to normálně chladilo ale jak sem zastavil tak už ne. Ten spínač nárustem tepla a tlaku klimu odpojí. Podle toho co píšeš, že ti neklesnou otáčky se ti nespustí klima kompresor. Možná chyba v něm. Jinak ten větrák proměříš buď přes akční členy nebo ho rovnou napojíš na baterku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem dnes zkoušel ventilator jak si psal přes baterku a v pohode se roztočil ...kostra jde jen tedy jsem připojil + kabel a roztočil se...zkoušel jsem i když byl zapnuty ventilator přes baterku zapnout klimu beze změny nekolisali otačky ani nefoukal studeny vzduch...Tak tedy budu muset auto objednat na VAG a uvidí se.Každopadně vám dam vědet o dalším pokroku :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojte, ja mam problem tiez s klimou, netoci sa mi predny ventilator klimy to je jeden problem. dalsi mam ze ked zapnem LO klimu na auto tak mi zacne fukat po chvilke ked pridem na krizovatku horuci vzduch a cele celne okno sa mi zahmly. vypnem klimu idem dalej zapnem klimu a uz mi fuka studeny vzduch. Co to mozem mat zle?.... alebo ked autom jazdim po meste a idem niekde na nakup a vratim sa k auto tak mam sklo v znutra uplne zahmlene tak do polky celneho skla normalne z od vydechu klimy... Nieco mi aj klape vo vydechu klimy asi to budu klapky... ale nefunguje mi VAG zastrcka takze to nemozem preblafnut cez diagnostiku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...