Přejít na obsah

Jakou škodovku byste doporučili jako investici


Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...

Záleží na vkusu každého soudruha, ale obecně budou/jsou vzácnější modely nebo typy kterých se moc nevyrobilo. Pro mě jsou takovými např. Škoda Felicia cabrio, 1000 MBX, 110R, 120 GLS užovka nebo Rapid cabrio. Z novějších pak Favorit black-line, silver-line nebo Felicia Fun.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Všude teď píšou o tom, že je dobrý investovat do...

Jinými slovy ti, co to vědí dávno, právě vydělávají díky kavkám, kteří si něco přečetli. Jakmile se to už píše v novinách, tak to znamená, že to momentálně není výhodné ani náhodou. Podmínkou dobré investice je, že se to všeobecně neví. Nemůže přece vydělat každý

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 11 měsíců později...

Pohrávám si s myšlenkou koupit Škodu 120 GLS z roku 77, 78 (ta bez zadního spoileru). Podle fotek nevypadá nic moc, ale až na povrchovou korozi je prý základ zdravej (zatím jsem ji nevíděl). Má STK a je schopna dojet po ose. Za kolik by jste něco takového koupili?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle stupně opotřebovanosti, rezavosti a olítanosti interiéru bych do takovýho přibližovadla váhal vrazit víc jak 20 - 25 tisícovek českýho oběživa - protože za tuhle částku se prodávají nejlepší dostupný feliny. Čím víc bude například zničenej interiér, tím víc bych tlačil na pilu slevit. Oprava motoru a mechanickejch částí šádyny je v dnešní době pořád ještě cenově velice laciná, sehnat originální díly na tapecírunk nebo sedačky už je ale daleko větší kumšt. Plechy jdou koupit na burzách nebo v Polsku, kde je dělá několik firem jako aftermarket údajně na původních raznicích z Bolehlavi. Největší problémy bych viděl v takovejch detailech jako jsou gumový obložení pedálu brzdy a spojky, tapec na dveře (bylo několik verzí podle bohatosti vejbavy), původní nenavíjecí bezpečnostní pásy nebo třeba sedačky bez opěrek hlavy - ty se taky dělaly i ve verzi s- a bez lůžkový úpravy ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...