Přejít na obsah

Bouračky


Jan R.

Doporučené příspěvky

  • o 4 týdny později...

Me to teda moc dobre neprijde. Tim jak se zbortil A sloupek, tak se ridicova palubovka posunula pomalu az nad sedadlo ridice, takze rekneme nejakych 20-30cm. Je to videt i na zlomenych dverich u ridice. Takze zatimco u spolujezdce prostor OK, dle meho, tak u ridice se dosti zmensil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 50 minutami, Supermarine_Spitfire napsal:

Například kolena by byla na maděru.

To se mi úplně nezdá, teda alespoň ne s mým posezem. Pokud vezmu řadičku jako výchozí polohu, tak já mám koleno podélně hned vedle ní při zařazené zpátečce a výškově cca 4cm nad ní. Do té oblasti se přístrojovka rozhodně neposunula... Přístrojovka se samozřejmě hnula, ale dost taky zkresluje, že řidič nebo řidička měl sedadlo posunuté hodně dopředu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V tomto konkrétním případu by kolena byla ve velmi špatném stavu. Při nárazu, a teď myslím silném nárazu, se většinou ze sedačky pohneš o kus dopředu ( i přes sebe větší zapření o pedály a volant je to cca 10 cm dopředu) a pak tě zachytí pás. Tento pohyb se snaží automobilky omezit přitažením pásů před kolizí, popřípadě zmírnit roztříštění kolen kolenními airbagy. Snad vás to nikoho nepotká. 

 

Rozmezí pohybu těla figuríny v sedadle při 16km/h akcelerace a 24km/h decelerace: 

 

Editováno: , autor: Supermarine_Spitfire
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když si představím, že vzadu sedí dcera :( A proto taky nerad jedu před nebo mezi kamióny, autobusy, to jsem celý nervózní pak, stačí kamion za mnou a radši ujedu nebo vjedu do vedlejšího pruhu. Jsem asi trochu paranoidní, ale nikomu nevěřím. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...