Přejít na obsah

Výměna sedadel SII sedan / combi


apendix2

Doporučené příspěvky

Zajímala by mě možnost záměny sedadel z combi do sedanu a opačně. Mám možnost zaměnit alcantaru (sedan 10/2008) za plnou kůži (combi 3/2009) - pro mě i protistranu vyhovující ryze z praktických důvodů. Přední sedadla dle jiných témat v pohodě, ale jak je to se zadními? Našel jsem pouze jeden názor, který mluví o třech odlišnostech (tapecír dveří, tvar sedáku, jiná bočnice), se kterými by snad neměl být problém ... Má někdo už s tímto zkušenost?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Predné sedadlá bez problému aj tapacíra. Zadné na sedane majú jednu velkú lavicu a na combi dvojdielne - ale ne nebol problém - rozmerovo je to OK , len zaistenie je iné - ja som to len položil a zaistil len vzadu - a drží to v pohode. Na tapacírach som prehodil len tie vrchné časti - odvrtať a nalepiť - mám to už pol roka  a bez problému . Bočnice neviem - ak sedí farba tak aj pri alcantare by mai byť kožene ? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...
  • o 9 měsíců později...
  • o 2 týdny později...

Driv bylo vic sedanu,nez combi sedacek. Ja mam sedan v hadru a bez vyhrevu a koupil kozeny s vyhrevem. Zadni tapecirung neresim. Ty necham precalounit. Ale jde mi o zadni boky operaku,co jsou pripevneny na karoserii. Ty jsou take stejne sedan/combi jako tomu bylo u octavie II?!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

můžu se zeptat jaká byla cena sedaček?a jestli jsi zkoušel připevnit zadní lavici?(sedáky).je tam stejné uchycení jak u sedanu nebo jiné?jestli mohu poprosit o foto?dikde jsem žádne nenašel..taky to furt řeším mám sedan a muzu mít kůži z kombi tak jestli mám nebo ne..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...