Přejít na obsah

RCD 300 napajanie


Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...

Nebudem robit novu temu :) Ale toto radio som zistil že  potrebujem prevodnik čo stoji 200eu a radio stalo 15eu takže určite nie 
Ale chcel som dat spet moje neriginalne radio lenže nešlo dvovod do červeneho kabla nejde prud iba stale napedie ide a to je žlte 
Poistky somk pozeral vsetky vyzeraju v pohode aj som ich premeral a vsetko je ok neviete kde može byt chyba ? dakujem za odpoved :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud máš z fabriky originální přípravu pro rádio - dva ISO konektory, tak ze strany auta by žádný žlutý vodič neměl jít. Měl by tam být červený - stálé plus (pojistka 50) na piny 7 a 5 konektoru. Potom hnědožlutý - kostra pin 8, bílofialový - tachopulz (gala) pin 1, K diagnostika šedobílý pin 3, červenohnědý - S kontakt (pojistka 1 a 19) pin 4 a šedomodrý - osvětlení pin 6.

S tím by beze změny fungovala stará škodovácká rádia, jejichž zapojení se liší od ostatních rádií z aftermarketu. Pokud máš jiné rádio, tak musíš vhodně prohodit vodiče spínaného napájení (S kontakt) a stálého napájení. Vodiče gala a K diagnostiky nezapojovat.

post-516-0-26981300-1455121288_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...