Přejít na obsah

OII sám se otevírá kufr


TomasW

Doporučené příspěvky

Ahoj, mám trošku problém. Po odemknutí auta se mi po chvilce sám otevře kufr a uvnitř se samo rožne kontrolka otevřených dveří. Po zabouchnutí zase po chvilce sám vyskočí a z kufru slyším zvuky, jak když se zámek zavírat, nebo otevírat nebo co já vím smile.png takové chrčení. Může to být zámkem? Ten je namontován na spodní části kufru??? Nebo ve dveřích kufru. Díky za každou radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...
  • o 3 měsíce později...

Tomu rozumím a omlouvám se ale jedná se o dva problémy (samovolné otevírání a nefunkčnost otevírání) tak jsem nevěděl do kterého tématu je příspěvek vhodnější. Nicméně řešení asi neexistuje... Všude mi všichni rovnou řeknou vyměnit mikrospínač ale ten byl měněn v autorizovaném servisu a bez výsledku. Zámek nebo spíše jeho aktivní část (servomotorek) funguje protože jinak by se nemohlo stát že se kufr sám otevře nebo jde otevřít normálně spínačem na 5. dveřích. V zimě když byl mráz tak se problém neprojevil ale teď když se oteplilo je to zase to stejné. Zavřu kufr nastoupím zabouchnu dveře kufr se otevře, takto se to může opakovat klidně 5x než se mi podaří se rozjet a stačí třeba sjet z chodníku a kufr se opět sám otevře. Jediné co spolehlivě funguje je zamknout auto zevnitř. Do doby než se zámek zasekne a nereaguje na spínač jen na DO. 

Kdyby měl někdo nějaký nápad co s tím budu moc vděčný!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...