Přejít na obsah

Alu kola


foromen

Doporučené příspěvky

  • o 2 roky později...
  • o 2 týdny později...

Zdravím,

na objednanú Fabiu combi II, sme sa až po objednaní rozhodli, že chceme 16" a nie štandartne montované 15" kolesá, ale predajca tvrdí, že to už nieje možné zmeniť :aggressive: ... Auto má isť do výroby o 2 týždne, to tam fakt za tie 2 týždne nedokážu prepísať z 15" diskov na 16" disky??? :feve::aggressive: Mám sa zmieriť s tým, že budem mať "iba" 15" disky(bude to komfortnejšie?), alebo mám naliehať na predajcu, ktorý asi nepozná heslo, náš zákazník, náš pán? :aggressive:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No a ja som to chcel meniť tiež 3 tyždne pre tým.. a tvrdil že už sa to nedá.. tak budem sa musieť v lete poobzerať po nejakých pekných diskoch za dobrú cenu.. Ak máte niekto typ kde sa dajú kúpiť, lacné a pekné disky, tak mi dajte vedieť.... :)

****************************************

Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek!

****************************************

Editováno: , autor: Blacky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...
  • o 1 měsíc později...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U HTP to fakt neres. Kup zene co se ji libi a budete oba statstni. :kol-47:

Resp. U zadnyho NEzavodniho auta nema cenu hmotnost kol resit. Nikdy nebudes s tim autem na takovych vykonovych hodnotach a podminkach, kde to bude nejak dulezite. Ano je to cca 6 kilo, ktery musis roztacet a pak zase brzdit, takze to bude mit vliv na spotrebu. Asi 0,00000000000000000000000000000000000000001 % vzhledem k vsem dalsim vlivum, ktery na auto pusobi. (vítr, slunicko, hovno od ptaka na kapote, radio nahlas apod.) :kol-46:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moo je to krok zpet. Vetsina lidi dava vetsi, protoze to je hezci a ma to lepsi jizdni vlastnosti. V zasade stim problem neni. Kola maji mensi obvod, takze se budou muset trosku vic tocit :kol-31: , ale pokud na to obujes mensi gumy, tak opravdu usetris na porizeni i na te spotrebe. A jestli stim autem jezdite napohodu, nevidim v tom zadny problem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...