Přejít na obsah

Škoda Octavia III facelift


schimmer

Doporučené příspěvky

  • o 3 týdny později...

Dix1: ..... Mnichovo Hradiste, ale je to opravdu jedno...... Hlavni je ze jak pise bojler, vsechno je rizeny Skodovkou a pokud nechce opravdu nic neunikne, stejne tak fotky Kodiaqa se objevili na nejakej Reckem neznamem webu, proc asi ;) 

 

Kazdopadne, za me neni opravdu o co stat, zadek zustava temer stejny, jen bude jinaci grafika zadnich svetel a trochu jinak narvarovany zadni naraznik, co se tyce predku, tak to se mi opravdu nelibi, tedy aspon za me,... uvidite, ale je to sileny ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Facelift vždy vyžaduje citlivé úpravy a jen málokdy je objektivně opravdu lepší, než originál.. A pokud už na tak nepovedené generaci OIII chtějí roubovat naprosto nesmyslná dvoudílná světla, která neměla úspěch ani na mnohem pěknějších autech, o žádné návaznosti na design Škodovky nemluvě, lze očekávat, že to bude jó pořádná patlanina..
A výbava? Podle mě, jak to tak znám, bude základ ještě chudší a nic dalšího nečekám, to až v O4. Kdyby Škodovka pro Octávku někdy pochopila například přínos monitorování mrtvého úhlu, který má v nabídce dnes už skoro vše, slavil bych, že se i zázraky dějí..


Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vybavove bude vyhrivany volant, nejaky design interieru asi taky bude, to zas nevim, co bude ale dalsi v poradi, bude to mit infotaiment totozny s KODIAQEM, tudiz on-line, nejake SOS funkce a dalsi.

Zas takovych informaci nemam.

 

   Ale cesi jsou ovecky a firemnich OIII fl. bude jezdit stejne ac bude hnusna :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...