Přejít na obsah

Škoda Octavia III facelift


schimmer

Doporučené příspěvky

vor 7 Stunden schrieb JohnnieM:

I'm betting on person standing somewhere behind the scene and pushing the button on car key :-D :-D

 

You are right. I ask Honza Koubek on Twitter, his Answer:  Nope. You have keen eye ;) It was kind of an "easter egg" for czech viewers to spot it. So far only Kodiaq and Superb do it.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To: Denis

Vzhledem k tomu, že jsem moc na výběr neměl (Octavia/Octavia Combi nebo Golf/Golf Variant), jsem spokojen. Golf se mi nikdy nelíbil. Je to služebák. Za čtyři roky si budu vybírat znova. Tedy možná ;-)

Osobně se mi facelift libí. A hlavně, budu měnit za svou totálně ořezanou Octavii III 1.2 TSI . Ani klimu to nemá. 

Editováno: , autor: JohnnieM
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem si stahoval klipy taky ve velkém rozlišení (byť to využiju hlavně mimo auto) a pak narazil, prt. je Columbus neumí přehrávat.

Jinak zpět k FL - Rapid kupodivu nedostal dělená světla, takže by to nebyla taková výhra, jak se při představení Okty prezentovalo?

Editováno: , autor: mischicka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No.

Protože na cestách nic, nedalo mi to a dnes jsem po cestě navštívil Hellera v Ostravě, abych se podíval jak na O3 FL, tak na Kodiaq. Dojmy z Kodiaqa tady psát nebudu, o O3 se zmíním.

Asi ji většina v reálu viděla, kdo ne, u mě se naprosto potvrdilo očekávání. Auto není tak hnusné, že by se z něho někdo zblil, myslím, že tuto změnu většina lidí přijme. Osobně se mi to ale vůbec nelíbí a "krásným" bych to neoznačil zcela určitě.

Konkrétně: Auto zepředu působí masivněji a opticky ho hodně rozšířili. Vedle stojící SIII vypadal na pohled stejně tak široký.

Zadní světla se mi líbí, to jsem od začátku čekal, protože na předFL se mi nelíbí. Tady jsou plastičtější a opticky menší, svítit jsem to ale neviděl.

Jak auto stálo poblíž zdi, nijak mě nemohl oslnit, ani urážet zadní nárazník, který na fotkách především vinou prapodivného prolisu moc pěkně nepůsobí, takto nablízko prostě bez problémů.

Interiér klasika beze změn, tvrdými plasty se nešetří, ale zase objektivně musím uznat, že ty tvrdé plasty už vypadají lépe, než tvrdé plasty v OII, které jsou proti OIII lesklejší.

No a ten předek. Nevypadá to za mě o nic hůř, ani o nic líp, než to, co bylo dosud. OIII pro mě prostě není. Ten prapodivně prohnutý přední nárazník vypadá jako nějaký divný tuning, nebo divná deformace, na můj vkus se až příliš kouká do země. A světla nebudu komentovat, prostě se mi to nelíbí a je to pitomost, i v reálu ten kontrast tvarově naprosto nesourodých linek bije do očí, ačkoli uznávám, že méně, než na fotkách.

Nutno zmínit, že obě auta byla samozřejmě v téměř TOP specifikaci s LED světly. Takže jakýsi lehký šmrnc větší hodnoty proti starému provedení bez nich a bez chromů, kterými byla obě auta vybavená, hodně klesne. A bohužel běžná specifikace bílá s halogeny na max. 16" bude zoufalost sama.

Jedno bylo v modré Denim, druhé v černé. V modré mi to přišlo dost hrozné i v té skoro TOP specifikaci, černá k tomu docela šla, za mě to bude asi nej barva, ono to i nejvíce schová ta světla.

Takže tak. Aby z toho zase nebylo pozdvižení podotýkám, že to nikomu nevnucuji, ať si kdo chce koupí co chce, ale nedalo mi to po jistých komentářích o tom, abychom si všichni počkali na reálnou zkušenost, protože je to naprosto nádherné auto - možná jsem "jiný", ale za mě: NENÍ.

Editováno: , autor: _Denis_
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...