Přejít na obsah

Škoda Octavia III facelift


schimmer

Doporučené příspěvky

V ‎18‎.‎3‎.‎2017 na 22:01, Clint napsal:

Má už někdo praktické zkušenosti s LED předními světly v porovnání s Bi-XENy? Dneska jsem jednu novou předjížděl (ted večer), ta zadní světla zjednodušili, dvojité "U" jsou hezčí. Přední LED mi přišly, že moc nesvítily...(zvenku)

Ve Světě motorů 12/2017 str.9 je porovnání světlometů LED/Bixenony Octavia III  facelift/před face. Vychází jim jasně lepší LEDky! Ale mají Led světlomety natáčení do zatáček? Nikde jsem to nečetl. Přikládám obrázek, bohužel ne moc kvalitní. Jinak souhlasím s Clintem, zadní dvojité "U" se mi taky víc líbí.

DSC00075b.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 23 minutami, Aleš_BX napsal:

 

takže znovu, čerstvá informace - Google Earth nebude!  :( POTVRZENO, ŠA předělává návody a brzy budou na webu v pdf...

 

u vozidel, která už Google Earth mají, lze očekávat, že při aktualizaci infotainmentu zaškrtávací položka Google Earth zmizí....

 

 

 

Ne, tato informace se týká Street View. Google Earth by měla být dál k dispozici

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám teď na vyzkoušení OIII fc 2,0 TDI 4x4 135 kW DSG ve verzi L&K.

Design neposuzuji - přední světla v této verzi mi nevadí - ostatně svítí velmi slušně. Dá se říct, že se mi celkově fc líbí.

Výkon motoru je slušný, nicméně i při rychlostech jen 120 km/h je již velmi slyšet v kabině. Navíc při razantnější práci s plynovým pedálem tomu charakteristika řazení DSG rozhodně neprospívá. (DSG já osobně za toto doposud nevzal na milost).

Spotřeba úměrná motorizaci (a zátěži DSG + 4x4) - klidná jízda zde znamená pod 7,0 lit. Dálnice okolo 140km/h je těsně pod 8 litry (při obsazení jen řidičem). Kola 18´ se zimními pneu.

Pokud vezmu něco z výbavy - pěkná je panoramatická střecha (ovšem příplatek za ni již ne). Měl jsem strach z navi bez vystouplých tlačítek (Columbus), ale je to věc zvyku. Ovšem pak ten doťapanej displej..

Asistenty nechci nijak zvlášť hodnotit - ale super je třeba Blind Spot Detect, adaptivní tempomat mě neoslovil.

Ambientní osvětlení interiéru s 10 barvami - hezká hračka.

Ovšem při cenovce cca. 950 tisíc Kč by snad u nového vozu nemuselo cosi drnčet v palubní desce - nepodařilo se mi odhalit odkud to přesně je (držák na park. lístky to ovšen není).

Jen takové ilustrační foto - zde s další novinkou z MB :

OcKo.thumb.jpg.0c1eea08ba345a2835e7cc455d2bec1a.jpg

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stanmar: Z automatu mám stejné pocity, klacek a spojka je prostě lepší (pokud nejezdíš 80% jen město). Spotřeba celkem vysoká na chrochtáka, ale to DSG a 4x4 udělá cca 1,5 l navíc... S tím drnčením je vidět, že se ŠA při FL nepoučila s častými problémy interiéru u před face verze... škoda, uvidíme až s novou Octávií, zda zapracují na kvalitě interiéru...

Editováno: , autor: tttt
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...