Přejít na obsah

Výměna origo rádia Symphony


Doporučené příspěvky

Zdravím, 

nedávno jsem zakoupil fóbii r.v. 2004 a chtěl bych vyměnit zastaralý přehrávač viz. fotka.

Jenže jsem narazil na dva problémy:

1) Nejde vyndat spodní polička - všude píšou, že je potřeba trochu zatlačit a jde to - no tahal jsem víc než dost, zkoušel jsem to i z boků páčit a nic.

2) Plíšky pro Symphony se mi nepodařilo nikde najít - dají se použít například tyto? http://www.tme.eu/cz/details/klucz-65.233/klice-pro-demontaz-radia/4carmedia/

 

Chci to nahradit jedním Blaupunkt rádiem, přesný model si už nepamatuju, každopádně mi jde hlavně o to, že má bluetooth a slot na SDčko a USB.

Nicmene jsem slysel, ze se muze stat, ze bez origo radia nenastartuju, respektive, ze to muze rozhodit ridici jednotku, nema s tim nekdo zkusenosti?

 

Jinak po vyndani je potreba nejak prehazovat piny ci ne?

Je jeste neco na co bych si mel dat pozor?

 

Diky za kazdou radu

radio.PNG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

1) myslim, že ty plíšky by měly být OK. Zatlačilš je do těch dvou děr na stranách rádia. Jde to trochu ztuha, vypadá to, jako by snad ani nepasovaly, ale nakonec to půjde, uvidíš. 

2) Fábku jsem kdysi (už mám jiné auto) rozvrtával kvůli muzice (zesík vpředu, sub, zadní repra) každý víkend a nikdy to nic s jednotkou neudělalo. Podle mě je to blbost.

3) Ten šuplík je tam nasazenej takovým trnem, spíš než páčit je lepší dovnitř strčit ruce a tlakem do stran nebo nahoru a dolu se to pokusit vytáhnout. Poprvý to šlo taky dost těžko. 

4) Co se pinů týče, zkus zagooglit něco na téma "škoda symphony pin" a najde Ti to nákresy, dle kterých případný přepojování uděláš. Ale nevzpomínám si, že bych musel něco při výměně rádia kus za kus přepojovat. 

Případný potíže sem hoď, vyštracham kdyžtak nějaký fotky (to neslibuju ale).

Venca

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj rádio vyndáš jakýmkoliv  tenkým páskem plechu co se ti vejde do otvorů jak ti psal Lanparties. Jde to i  výztužnýma páskama  plechu klasických předních stíracích lišt okna. To že bys pak nenastartoval  se určitě bát nemusíš! Nevím kdo ti takové bludy říká.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...