Přejít na obsah

Demontáž madla dveří řidiče


bereda2020

Doporučené příspěvky

Zdravím, shlédl jsem snad milióny návodů a postupů jak rozebrat dveře u řidiče ale nedaří se. Mám OII MR2007 a potřebuji se dostat na spínač oken. V madle se nenachází žádný šroubek, ani zajišťovací kolíček. Zkoušel jsem tedy vrchní část vypáčit, ale spíš to vypadá že se dřív rozláme než povolí. Zkoušel jsem to po celém obvodu madla a na některých místech to ani nenadzvednu. Jak jej mám demontovat? Někde jsem slyšel, že madlo je přidělané do tapecu a nikoliv do dveří, takže se to prej musí sundavat i s tapecem... Je to možné?

Editováno: , autor: rubaspavel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za odpověď, již to mám vyndané. Madlo drží asi na 5 západkách, které se odjišťují směrem od dveří, ale opravdu postačí jen silně zapáčit nahoru. Páčil jsem tak silně až jsem celé madlo vytrhl ven a jelikož jsem si neodpojil kablík od spínače, tak se spínač rozpadl na dvě půlky. Alespoň už vím, proč mi okno nejezdilo. Pěkně zoxidované to tam bylo. Vyplatí se investovat do nového, nebo udělat repasi stávajícího?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...