Přejít na obsah

Silné bouchaní při zatáčení


Kilda

Doporučené příspěvky

Zdravim,potřeboval bych poradit při zatáčení když je motor v tahu ozývají se rany od přední nápravy. vyměnil jsem vnitřní Homo kloub (LOBRO),vnější kloub (MEYLE) komplet ramena+stabilizátory.Jediný problem který tam přetrvává je jeden volný vodící píst na brzdovym třmenu  díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Jezdíš s autem ostře? Hrabeš často?

 

Řešil jsem tohle pro kámoše na Golfu 4. Často hrabal s TDI a měl velká kola. Jednoho dne prostě usápl silentblok motoru. Jsou to rány hlavně při záběru a většinou do zatáčky. Někdy i na dírách. Pokud jsi takhle náruživý tak bych doporučil polyuretan: http://tatechnix.cz/59242-silentblok-spodniho-ulozeni-motoru-skoda-octavia-1-1u2-4251016780554.html

 

Druhá možnost ale to by ti dělalo i na místě je horní uložení. J etam ložisko které se zadře a otáčí se ti celá pružina. Když to přesáhne určitou mez tak pružina přeskočí a to je ta rána. Na místě toč s volantem a někdo ať to koukne na tu stranu. Pokud se bude pružina jakoby roztahovat až přeskočí tak je to ono.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...