Přejít na obsah

Prídavné budíky


VAN3RKO

Doporučené příspěvky

Nazdar. Potreboval by so trochu poradiť. Plánujem si namontovať prídavné budíky do O1 1.8T RS a to konkrétne od firmy Depo Racing - mechanický budík tlaku turba, budík teploty a tlaku oleja. Potreboval by som nejaké rady ako to presne zapojiť alebo nejaké návody, kto už takéto niečo robil..... Pri budíky tlaku turba, ktorý je mechanický kam presne sa zapája tá priesvitná hadica, ku ktorému je priložené aj to T-čko?Ktorú hadicu treba prestrihnúť?  Ďakujem za odpoveď 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska som skúmal viacej ohľadom toho zapojenia.....Takže, z každého budíka vedú 4 kábliky, 1 káblik bude 12V+ a 2 káblik bude kostra (-), ostanú mi už len 2 zvyšné kábliky a to už asi bude podsvietenie ktoré sa napojí na ovládač svetla. Opravte ma ak sa mýlim. Tým pádom budíky budú fungovať len pri otočení kľúčika.   

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 10 měsíců později...

Počul som od viacerých, že všetky 3 prídavné budíky napojili na ACC kábel od rádia, čiže aj podsvietenie a tým pádom sa budíky zapnú a rozsvietia len po otočení kľúčika....Bude to fungovať aj takto? alebo po takomto zapojení bude problém s rádiom?( veľký odber cez ACC kábel?)  pýtam sa to len preto, lebo ešte stále nemám zapojené budíky ale už čoskoro by som sa dotoho chcel pustil. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...