Přejít na obsah

T-Mobile - "CHYTRÉ AUTO"


MilanHos

Doporučené příspěvky

V 18. 3. 2017 na 10:29, tomson1 napsal:

Mám to na třech autech, 2 neukazují, jedno ano.Tím by se dal mobil vyloučit. Jinak jsem to přece jen zkoušel jak jsi psal a nic. 

 

Mám to také tak, nicméně u mého auta to stejně ani nic moc nezjistí...nezkoušeli jste někdo psát na TMobile ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Já bych uvítal webovou verzi přímo od T-mobile s pokročilými funkcemi a hlavně, hlavně hlavně funkčním výpočtem spotřeby... kvůli té srandě jsem si to pořídil..

 

Mimochodem, v pondělí jsem volal na T-mobile. Pokud máte 5 minut času a chcete se pobavit, přečtěte si tento článek: Chytré auto a hloupý T-mobile

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 21 hodinami, milanxx napsal:

Funguje a to je důležité. Spíš si myslel ale apku. Ta by možná mohla vyčíst víc dat ale zase by to žralo vic dat a takhle je rezerva. A web jede taky a navíc jsou tam ty kolečka.

 

No s ohledem na to, že to je vlastně cloudové řešení, očekával bych změny nejen na úrovni aplikace, ale i na pozadí - včetně funkcionalit krabičky jako takové. Výsledek je, že se neděje nic nebo se něco chystá, ale příliš dlouho. Rozhodně to není úplně pozitivní signál do budoucna.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spíš bych čekal novou krabičku. V zámoří je asi verze s wifi. Ale naco by to bylo u nás? Wifi hot spot v autě je blbost při našich tarifech. A update fw krabičky jak asi? Opět tomu brání data. Alespoň si tohle řešeni nehraje na nic jiného. Pokud chceme víc tak směr smart gate. A sme zase u apky ale od škodovky. Víc umí ale taky stojí mnohem víc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Však jsem psal že se dělají různě velká kolečka. Vypdato na to že se velikost vztajuje jen na tu jízdu bez závislosti na jiné, evidentně se načítá víc dat než co se zobrazuje v apce a na webu. Jinak ten web je pro nás neoficiální. A ty jejich odhady spotreby jsou taky sranda. Nutno ovšem rozlyšit to co nám sliboval t mobile a co je naše zbožné přání. Jinak souhlas mohli by to vylepšit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No s tou spotřebou nevím. Když palubní počítač ukazuje spotřebu v rámci určité tolerance přesně, proč tento údaj prostě krabička nepřevezme (je li to možné) a nezobrazí? Pokud to není možné, tak nevím, jak by mohla krabička sama o sobě měřit spotřebu? U mě v autě neukazuje ani stav paliva (Roomster 2012).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak možná tu spotřebu to měří blbě jenom nám ve škodovkách? Kolega má Fiata a tomu to měří také tak blbě a díval jsem se do renaulťáckého fóra, kde mám ještě registraci z doby, kdy jsem měl staré auto a tam to snad nikdo nemá. Prohledal jsem celé fórum a heslo "Chytré auto" to žádný příspěvek nevyhledá :-). Ale tak jde o prkotinu - spotřebu mi ukazuje PP.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když jedu do práce tak to má jen tak na málem volnoběh tak mi web ukazuje někdy i pod 20l. Ale zpět tak to na to sem tam šlápnu, dnes i na 6t/min - prostě jen tak pro radost a web 200l. A to tam těch 6 nemám. Asi musí tam být údaj chvilku dýl aby se zaznamenal a přenesl. A na tu spotřebu si asi usuzuje z více akcelerací vyšší spotřebu. Kdyby se tam dala zadat spotřeba jako báze možná by to bylo zobrazení přesnější, A jasně PP je jistota ale tady je to spíš přiřazení k té jedné jízdě. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...