Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Viz příspěvek výše  - - 20 aut má  prodejce kvótu skoro na celý rok -- se slevami je to to těžké . Prodejci argumentují slovy, proč by jsme dávali slevu, když je o auto zájem,

nekoupíš ty koupí druhý. Musíš smlouvat , začínal jsem na 6 % a výsledná sleva byla po " dlouhém "smlouvání  9,5 %.  Nevím jestli je to dost nebo málo, ale já jsem spokojen :D.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
19 minutes ago, cilda1 said:

Objednal jsem taky Tiguana u Amondu a sleva na firmu 16% .Je pravda že firma má velký odběr vozů...

Ja uvidim, asi taky pujdu na ICO, jen resim jestli koupim nebo operativni leasing. Jak dlouho bude trvat, nez Ti ho vyrobi?

 

Jinak jsem na Kodiaq dostal na prvni poptani slevy 3, 6, 6.8 a 8 % (a to jako FO), bez toho aniz bych musel nejak negociovat. Vsechno Praha.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Objednal jsem R-line v CL+doplnky  led+acc,dcc podvozek,kessy,kamera ,side assist+parkování+zrcátka atd. a v objednávce mám 4-6 měsíců.Ale po doplnění objednávky díky wiewerovi(rozpoznávání značek-příplatek 0,-kč) jsem se dověděl že je to zaplánováno na 20KT+ 2 na dopravu takže  začátek června.Objednával jsem na konci unora.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Keď som kupoval auto ja, tak ZŤP bolo okolo 8 alebo 9 % (už neviem presne), ale toto sa mení aj podľa typu auta. Iná je zľava na Fabiu a iná bude na Superba.
Pamätám sa ešte na to, že VW mal zľavu až nejakých 12 %, a Seat iba 7 %. V mojom prípade je ale reč o autách Fabia/Polo/Ibiza, rok 2012.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...