Přejít na obsah

1.9 SDI nestartuje


DAN 46

Doporučené příspěvky

:palec2:Ved som to pisal hned ako prve ze je problem v BATERKE.:);)

Niektory clenovia bi menili starter za novy.:)

Pokud jsi narážel na mě, tak seš vedle jak ta jedle. Přečti si příspěvek, kde jsem psal "V MÉM PŘÍPADĚ". Problém začal pouhým vybrováním pastorku, později zvuky,které k startování nepatří. Nevěnoval jsem tomu extra pozornost, až po upozornění Indyho, že startér čeká brzká výměna, jsem zůstal napozoru. Žádné dlouhé štreky, žádné zahraničí. Jaké to překvapení, když do čtyřech měsících odešel navěky. Neměj mě za blba, kabely a cívka byla to prvé po čem jsem šel!! Takže PROCHY, ano v případě DAN 46 jsi měl pravdu :palec2: , ale jinak :prc:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak si to Prochy líp přečti nikde jsem nepsal o tom že má vyměnit startér a krom toho napsat- zlá bateka to umí každej ale říct přesnou příčinu taky neumíš tak si neber za vyřešení tohohle problému chválu ,tak to bohužel je.A problém je ten že identická závada nemusí být ta samá ale problém může být i jinde.A řešit něco na dálku je jen pokus/omyl.A něco jinýho u toho být pokud tomu rozumíš,což asi ne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud startér cvaká tak to bude něco ve startéru.Baterie může být slabší a dobít to je to nejmenší ale pokud by byla špatná tak by zhasínaly i kontrolky, a spínačka taky blbost to by startér necvakal a stáří nebo km nejsou podstatné.Může se to stát i unového startéru. Tady by možná postačíla motorizace a typ motoru.Jinak může být špatná cívka,upadlý drátek někde u uhlíků ,opotřebované uhlíky nebo jen potřebuje vyčistit a namazat.

Tu si HNED tvrdil ze je to STARTER.;)

Pochop toto forum je o radach a o pomoci clenom a majitelom aut SKODA. Ziadnu CHVALU si neberiem.

Ale dat niekomu radu ze vymen starter a nevyskusat v prvom rade ci je dobra baterka je dost drahy omyl pre majitela .

ACEK: Ci ja rozumiem autam alebo nie tak to neries.:prc::p:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tímto posledním příspěvkem ukončím v tomto tématu mé učinkování. Neodpustím si připomínku na Tebe DAN46. Opravdu než napíšeš Tvůj problém,podívej se po logické příčině. Tímto jsi některé členy uvedl v blbce a následné dohadování je o ničem. V tomto případě má neOras 100% pravdu.

A ty PROCHY :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 let později...

Ahoj,potřebuji poradit,mám oktávku 1.9 SDI rv 2000,a mám problém,občas za teplého motoru nemůžu nastartovat,třikrát čtyřikrát to zkusím,a pak to chytne,a dnes mi to chcíplo i za jízdy,po chvíly to zase chytlo.Diagnostika neukázala žádnou chybu,tak nevím,kdyby měl někdo s tímhle problémem nějakou zkušenost,uvítám jakoukoli radu,dík Roman

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...