Přejít na obsah

Čalounění stropu(panel stropu) Fabia2 combi po FL-demontáž


Mr.Pavka

Doporučené příspěvky

Ahoj.

 

Potřebuji si na autokameru udělat nějakej držáček uchycenej do stropu auta ale nechce se mi to zbytečně rozebírat když nevim jak to tam vypadá a jestli sou tam nějaký šikovný rantlýky do kterých bych si ten držáček přidělal. (nechci kameru chytat přímo na sklo samolepkou a nebo přísavkou).

Udělal bych si tam držáček a na něj další držáček a na něj pak uchytil onu autokameru.

 

V příručce "JAK NA TO" o tom neni ani zmíňka.

 

Neměl ho už někdo sundanej a neví někdo jak to tam vypadá-nejlépe foto.

Zajímá mě hlavně to co se nachází pod čalouněním prvních 30 centimetrů stropu od horního okraje čelního skla. Jak je tam udělaný spojování plechů karoserie jestli je čeho se "chytit".

 

Děkuji za pomoc. Pavel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

e1.- Protože v obou případech je pak kamera moc vystrčená pod sklem na slunce který do ní praží. Do toho ještě horko v autě.

Už sem si takhle zničil jednu autokameru za 3500.

 

Chci aby byla kamera zastrčená víc pod střechou a i když bude v autě horko, tak aby se jí teplotně ulevilo tim, že by byla aspoň ve stínu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neviem čo si mal za kameru, ale každá normálna kamera do auta by mala vydržať teploty ktoré sa v interiéry vyskytujú. Ak siahneš po osvedčenej značke a nekúpiš nejaký čínsky "rebrand" určený pre ruský trh, tak by si nemal mať problém s kamerou v aute ktoré je na slnku. Ak chceš ísť na istotu, poobzeraj sa po kamere/značke ktorá má parkovací režim a bežne sa predáva okrem iného aj v Austrálií, alebo v USA. Ak kamerka vydrží teploty u protinožcov, alebo napr. v takej Californii, tak určite s ňou nebudeš mať problém ani v našich končinách. Je úplná blbosť si kvôli tomu ničiť strop.
Ďalšia vec ktorú si musíš uvedomiť je to, že ak posunieš kameru viac do interiéru, a bude to aspoň trochu normálna kamera ktorá už má bežne objektív so širokouhlým záberom, tak polovicu záberu ti bude zaberať kapota, A-stĺpiky a palubná doska. Ak kameru posunieš ešte viac dozadu, tak budeš mať zábere možno aj strechu, prípadne aj spätné zrkadlo.
Ďalej si neviem presne predstaviť, že ako to chceš realizovať. Pri hornej hrane okna máš clony proti slnku, a v strede je spätné zrkadlo. Okolo spätného zrkadlá je zase čelné sklo zatmavené.

Zdá sa mi, že sa tu zase snažíš o objavenie teplej vody.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...