Jaro snad přijde brzy, tak už můžeme pomalu domlouvat kde se srazíme
- (7 Stránky)
- 1
- 2
- 3
- >
- Poslední »
RoomsterClub MeetUp #1 1.sraz členů RoomsterClubu na Karlštejně (uskutečnil se 5. 5. 2007)
Publikováno 19. březen 2007 - 15:18
Zdravim cleny RoomsterClubu na SkodaHome,
uzaviram diskusi na tema misto a termin naseho prvniho mensiho setkani (ktere jsem naplanoval se cleny meho fora zde):
Termin: sobota 5. kvetna v 10 hodin
Misto: Karlstejn
Chtel bych ale upozornit -> nejde o zadny velky sraz pro spoustu lidi a aut, ale spis o takove mensi setkani.
Na rovinu rikam, dokazu vest club na internetu, ale zatim si netroufnu organizovat sraz pro spoustu lidi, zajistit pro ne program, policii pro rizeni dopravy v miste, kde jsem nikdy nebyl, atd...
Vetsi sraz RoomsterClubu bychom uskutecnili v Chabrech pod kridly SkodaHome spolecne s kolegy z dalsich clubu tak, jak nam navrhnul P2M.
uzaviram diskusi na tema misto a termin naseho prvniho mensiho setkani (ktere jsem naplanoval se cleny meho fora zde):
Termin: sobota 5. kvetna v 10 hodin
Misto: Karlstejn
Chtel bych ale upozornit -> nejde o zadny velky sraz pro spoustu lidi a aut, ale spis o takove mensi setkani.
Na rovinu rikam, dokazu vest club na internetu, ale zatim si netroufnu organizovat sraz pro spoustu lidi, zajistit pro ne program, policii pro rizeni dopravy v miste, kde jsem nikdy nebyl, atd...
Vetsi sraz RoomsterClubu bychom uskutecnili v Chabrech pod kridly SkodaHome spolecne s kolegy z dalsich clubu tak, jak nam navrhnul P2M.
Publikováno 19. březen 2007 - 16:35
Takovej trénink, dá se říct 
Jinak já nic nenabízel, jste součást Skodahome, tak máte "povinost" dorazit
Pak doufám bude foto ze sraziku
Jinak já nic nenabízel, jste součást Skodahome, tak máte "povinost" dorazit
Pak doufám bude foto ze sraziku
Publikováno 19. březen 2007 - 17:30
To AlesTDI: se mnou počítej taky, pokud se mi nic do toho nenamotá dorazím.
Publikováno 19. březen 2007 - 17:37
je to jeste daleko ale pokud nebudu ve spitale tak jedu.
Publikováno 19. březen 2007 - 20:39
AlesTDI: to je slovo do pranice, se mnou pocitej taky. Teda pokud muzou prijet i necleni
Publikováno 20. březen 2007 - 00:07
mvh: jasne, jsi pridan, ale jak rikal P2M, bude to spis takovy trenink
Publikováno 20. březen 2007 - 07:36
Ahoj, se mnou počítejte taky, tedy pokud se nic do té doby nestane.
Publikováno 20. březen 2007 - 09:49
[QUOTE] AlesTDI
Tak se hlásím taky na srazík. Pokud mi do toho nic nevleze tak dorazím i s rodinkou
Tak se hlásím taky na srazík. Pokud mi do toho nic nevleze tak dorazím i s rodinkou
Publikováno 20. březen 2007 - 10:13
[quote name='Vladinek' date='20.3.2007, 9:49 '] [QUOTE] AlesTDI
[/quote]
No tak to asi s rodinkou pojedem všici, možná vezmu i psa
No tak to asi s rodinkou pojedem všici, možná vezmu i psa
Publikováno 20. březen 2007 - 12:59
hrome, tka to abych si rychle nejakou rodinku sehnal
Publikováno 20. březen 2007 - 13:08
Blacky, na 20.3.2007, 12:59, řekl:
hrome, tka to abych si rychle nejakou rodinku sehnal 
No to by jsi teda měl
Publikováno 24. březen 2007 - 19:04
Tak to ty Chabry budou hnedle dalsi tejden. To nevidim moc realne zucastnit se obojiho.
http://forum.skodaho...showtopic=22390
Ale abych se priznal, tak Karlstejn se mi libi vic.
http://forum.skodaho...showtopic=22390
Ale abych se priznal, tak Karlstejn se mi libi vic.
Publikováno 24. březen 2007 - 20:36
No nazdar, to bude nářez, nevim, jestli to stíhám oboje. Ale každopádně se budu snažit dorazit na ten Karlštejn.
Publikováno 25. březen 2007 - 11:13
hmm tak ja jedu pouze na ten Karlstejn. Nejsem moc priznicce tuningu a ty Chabry jsou hlavne o tuningu. Stejnak bych tam se svym orig prislusenstvim moc nezapadl.
.,
Publikováno 25. březen 2007 - 11:23
Tak to na tom budu pravděpodobně stejně. Oba srazy nám s rodinkou nevyjdou takže pojedeme asi jen na Karlštejn s Rumíkama
Publikováno 26. březen 2007 - 21:57
Tak jsem koukal kdo pojede s rumíkem na ¨Karlštejn, a docela se směju, bude tam "RUDO" jak nad Kladnem hihihihi, samá červená corrida.

teda skoro samá.
teda skoro samá.
Publikace byla editována foromen: 26. březen 2007 - 22:07
Publikováno 27. březen 2007 - 08:15
foromen, na 26.3.2007, 21:57, řekl:
Tak jsem koukal kdo pojede s rumíkem na ¨Karlštejn, a docela se směju, bude tam "RUDO" jak nad Kladnem hihihihi, samá červená corrida.

teda skoro samá.
teda skoro samá.
No já bych taky rád přijel na Karlštejn (aby tam nebyla samá červená :-). U mě není problém s místem - na Karlštejn to mám z Rokycan opravdu kousek, takže to je pro mě fajn. Ale nevím, zda budu mít toho 5.5. čas, něco mám naplánováno, ale uvidím jak se to vyvine.
Publikováno 27. březen 2007 - 19:12
tss., soudruzi, nebojte my vam ten dychanek rozbijem modrou.
Publikováno 27. březen 2007 - 22:31
Blacky, na 27.3.2007, 19:12, řekl:
tss., soudruzi, nebojte my vam ten dychanek rozbijem modrou. 
Se nebojíme, máme jenom strach
Publikováno 27. březen 2007 - 22:32
Jirka67, na 27.3.2007, 8:15, řekl:
foromen, na 26.3.2007, 21:57, řekl:

teda skoro samá.
teda skoro samá.
No já bych taky rád přijel na Karlštejn (aby tam nebyla samá červená :-). U mě není problém s místem - na Karlštejn to mám z Rokycan opravdu kousek, takže to je pro mě fajn. Ale nevím, zda budu mít toho 5.5. čas, něco mám naplánováno, ale uvidím jak se to vyvine.
Se trochu snaž, ať tam těch "Rudochů" není moc.
Publikováno 27. březen 2007 - 22:58
Tak že já se taky přidávám aby nás rudochů náhodou nebylo málo
Publikováno 28. březen 2007 - 06:49
Foromene, jak to bude s tím seřadištěm a hromadným odjezdem na Karlštejn, jak si to navrhoval na jiném diskuzním fóru? Platí teda to místo v Radotíně nebo ne? Samozřejmě by se tam scukli jen Ti, kteří tou oblastí budou projíždět. Já osobně souhlasím s místem (plocha vlevo za zahradnictvím na začátku Radotína směrem od Strakonické), v pohodě se tam vejdeme, ale bylo by potřeba se domluvit také na čase, abychom s částečným předstihem dorazili na ten Karlštejn. Navrhoval bych čas kolem 09.00 hod.
Publikováno 28. březen 2007 - 09:41
mirda328, na 28.3.2007, 6:49, řekl:
Foromene, jak to bude s tím seřadištěm a hromadným odjezdem na Karlštejn, jak si to navrhoval na jiném diskuzním fóru? Platí teda to místo v Radotíně nebo ne? Samozřejmě by se tam scukli jen Ti, kteří tou oblastí budou projíždět. Já osobně souhlasím s místem (plocha vlevo za zahradnictvím na začátku Radotína směrem od Strakonické), v pohodě se tam vejdeme, ale bylo by potřeba se domluvit také na čase, abychom s částečným předstihem dorazili na ten Karlštejn. Navrhoval bych čas kolem 09.00 hod.
No já nevím, jak to bude. Zatím se k tomu nikdo nevyjádřil. Doufám, že na tom druhém fóru se dohodneme. Nebo to mohu překopčit a napsat sem, aby to vědělo víc lidí, protože nepředpokládám, že bychom všichni odtud chodili i na to druhé fórum. A ten čas 9.00 hod. je myslím přijatelný.
Publikace byla editována foromen: 28. březen 2007 - 09:45
Sdílet toto téma:
- (7 Stránky)
- 1
- 2
- 3
- >
- Poslední »
Podobná témata
| Téma | Fóra | Založeno | Statistiky | Poslední publikované Info | |
|---|---|---|---|---|---|
|