Přejít na obsah

Letní pneu R17


NoiseR

Doporučené příspěvky

Já už mám druhou sadu Bridgestone Turanza ER300 v rozměru 225/45 R17 a na suchu, ve vodě drží jako přibité. Jsem maximálně spokojený. Na jedné sadě odjezdím cca.35000 km a jezdím celkem rychle hlavně zatáčky :) za 2000,- guma od prémiové značky je fér..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

ahojte,

prosim vas mate niekto skusenosti s Continental PremiumContact 6 alebo s Pirelli P7 Cinturato Blue v rozmere 225/45 r17?

Idem tento rok kupovat letne gumy a neviem sa rozhodnut. Doteraz som mal pirelli p6 cinturato ale na 15kach a tie mi prisli dobre. Boli pomerne tiche a na moje jazdenie aj dobre drzali. Predvlani som kupil na Octaviu pegasusy a od kamarata som mal ojazdene ale este dobre p7 cinturato a zdali sa mi uz ovela hlucnejsie, jazdne vlastnosti vsak mali dobre. Bezpecnost je samozrejme na prvom mieste ale pre mna je dolezita aj hlucnost pneu pretoze dvojkova octavka neni bohvie ako odhlucnena.

Ak jazdite na niektorých z týchto gum aky z nich mate pocit?

Vdaka

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Ahoj,

 

nedávno jsem koupil kola i se staršíma pneu. Vzadu mám GY F1(šípovitý vzorek) a vpředu Bridgestone myslím RE050. GY maj cca 5,5mm a Bridgestony cca 4mm. Člověk co jsem to od něj kupoval říkal, že ty GY dost hučí kvůli vzorku, ale mě připadně, že hučí přední a do celkem dost. Kolega říkal zda nemají už nějak poškozený kord prý to měl taky na 15 a strašně hučely.

 

Tak se ptám je to možný? Nebo opravdu na OII 17 hučí mnohem víc než 15.

 

Vím že tu dost doporučujete Hankook. Osobně bych raději Conti, ale jelikož mám teď i jiné výdaje Conti jsou nad mé možnosti, ale to hučení bych rád vyřešil pač je to fakt slyšet.

 

Rád bych znal váš názor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JJ určitě 195 vs 225

 

Spíš mě jde o to jestli je to fakt tak znát ten přechod nebo to je opravdu na výměnu pneu. Nikdy jsem neměl 17 na autě takže sám nemohu porovnat.

Editováno: , autor: Ovce
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stringo, tak s tím jsme počítal, spotřeba stoupla asi o 0,5l, to že je to tvrdší je jasný, a cena je mě jasná. Mě jde o hlučnost. Až dneska pojedu zkusím to nahrát aby bylo jasné co myslím. Jinak dík za osvětlení Stringo :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 8 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...