Přejít na obsah

STREAM


Doporučené příspěvky

Ahoj vsem, dostal jsem sluzebni auto - Octavii II s originalnim audiosystemem Stream s CD prehravacem. Nechce se mi do toho vrazet penize na predelani neceho, co neni moje, ale co mi sakra chybi, je prehravani mp3. Misto na dalsi autoradio tam neni, to by bylo reseni :-(. Nevite nekdo, jak na to ??? Ze bych si tam jeste neco namontoval a pro pripad vraceni auta pomerne jednoduse odmontoval ??? Ma Stream vstup na externi zarizeni - to by mohlo byt reseni ?

BTW: v soukromem aute mam Panasonic, zesik, 4x HSK165, sw a je to mnohem, mnohem lepsi nez ten original od Skodovky - ale to jsem cekal. skoda :-((

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
Zdravim vsechny. Nevite nahodou jestli lze zapojit k autoradiu Stream zesilovač ? Jde oto ze netusim jestli to vubec to autoradio podporuje ?Predem dik za odpovedi.

no teoreticky by to melo jit uplne v poho ale podle toho co jsem cetl tak musis mit novejsi typ radia.... vic nevim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Pánové i dámy,

otevřu toto téma díky tomu, že už se to tu probralo mockrát, ale nenašel jsem co kdo má nastaveno. Prosím o Vaše názory a nastavení. Jsem asi trochu blb.. a neznalec, ale uši mám asi ještě dobré. Taky se mi nezdá to moje a to jsem ještě dokoupil Sound system. Nehraje to špatně, ale .... ?

Prosím o Vaše návody a názory, jak to máte nastaveno na autorádiu STREAM.

UŽ MĚ OPĚT FUNGUJE ZADNÍ STĚRAČ!!!

Bylo vzpomínáno v jiném téma. Autí bylo od úterý v M.B. a v pátek to bylo dovezeno - už funguje i když otevřu kufr a zavřu, žádné čekání 4 - 5 minut. Problém byl v ŘJ, ale ty všechny na doporučení z M.B. byly vyměněny a tehdy stejný problém. Asi kluci v M.B. si dělají prd.. ! Hlavně, že už je pokoj.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jde mi o oboje, CD hraje jaktakž, ale rádio občas šumí(myslím tím signál). Nemám první auto a rádia hráli předtím slušně, většinou se signálem žádný problém. Myslel jsem si, že když koupím origo se sound systémem tak to bude hrát líp, ale za komplet 21 tisíc je to nic moc. Zdá se mi, že najít optimální nastavení výšek, středů a basů je problém, buď to duní a je slyšet rezonance ve výplních dveří nebo to hraje jako rádio za pár korun.

Možná to nebude jen rádiem, ale chce to asi vytlumit dveře a vyměnit jiné repro.

Proč to neudělají hned a píší v prospektech koncertní síň ...... nemuseli jsme vrážet tolik korun a koupit jiné a možná lepší.

Samozřejmě jsem pročítal všechny příspěvky ohledně STREAMu ale nějak tam nebylo popsáno, jak kdo máte nastavení vyvážení zvuku a nastavení v MODE. Mám na displeji funkce AUX a AUX VOL, ale nějak to nefunguje, ať zkouším cokoli nastavit. Proto jsem prosil o Vaše rady, že mám STREAM se Soundem, auto koupeno 21 ledna 2006.

V servisu ti většinou řeknou to je normální, stáhněte si basy, výšky atd., nebo tady máme horší signál. S tím signálem zatím nemáme žádné problémy? .... a stejně se nic neděje. Už se tu tak dlouho mluví o Upgradech a výsledek - nic.

Proto jsem chtěl ještě otevřít diskuzi z jiného směru problému.

Tak mě prosím nekamenujte, byla to jen prosba o nastavení. Je pravdou, že psát jestli rádio hraje dobře, blbě nebo špatně, to se blbě popisuje. Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to je ale zcela individualni jak kdo ma nastaveny vysky a basy. ja mam pocit, ze to hraje hodne dobre a to jsem mel v predchozim aute repro Focal Polykevlar, sub JBL W12GTI a dva audison zesiky. sice nemam v OII sound system, ale ver mi, ze kdyz budes menit repro, tal aby ti to hralo lip, budes muset koupit jeste zesik, cenove to odhaduju na minimalne 50tis za komplet a jeste to nebude nic moc. s tim vytlumenim dveri mas pravdu, to by si OII zaslouzila jako sul a do doby, nez jsem to u predchoziho auta udelal, to taky nehralo nic moc a vsechno rezonovalo, ale to byla instalace pres 100tis Kč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prochy,

ja nemam soundsystem, radio mam Audience (zaklad radia je rovnaky so Streamom). Co sa nastavenia radia tyka, mam v zakladnom neutralnom (vysky a basy nekorigovane). So zvukom CD som spokojny, radio (tuner) je zufalo zly (sumi, vypadava, skresluje....). Ale o tom tuneri sa tu uz vela popisalo. Je to jednoznacne dane konstrukcoiu tunera.

Na radiu mam aktivovanu funkciu reg. hlasitosti pri zmene rychlosti. Inak ziadne specialne nastavenie.

Myslim ze aj ked su tie dvere nevytlmene, CD hraju to velmi dobre.

Ale podla Skoda marketingu by soundsystem mal hrat ovela lepsie :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Právě s CD to není zase tak špatné, ale s tím radiem je to bída.

Proto jsem psal o pár poznatků, které máte nebo jsem z toho už tak zblblej.

Právě přemýšlím co dál. Když hodně jezdím a blbě se to poslouchá tak to mě štve.

Reklamovat, reklamovat a reklamovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Doufám, že to reklamování něco přinese ????

Není přece možné, aby všichni to měli špatné.

Zatím nikdo nenapsal jaké je to nastavení, tím myslím - dvě tlačítka pod sebou vpravo na rádiu - nastavení vyvážení zvuku GEO a nastavení MODE.

Zkuste to někdo napsat, co tam nastavit v těch funkcích. Připadá mi, že některé vůbec nefungují. Moc dík.

Už z toho zkoušení jsem trochu blbej.

post-37-1147693309.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...