Přejít na obsah

Octavia III


gigi

Doporučené příspěvky

Joooo vzpomínám si na slova Detlefa "miniauto dělat nebudeme"...kdyby na nějakém levném mrňousovi zapracovali, tak mohli bejt vysmátí a studie nevypadala špatně+1,0 HTP-spotřeba tak do 5,5l :palec2: . Ostatní automobilky teď táhnou malá auta...C1..Aygo...jedou naplno...co může nabídnout škoda?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no pokud si někdo myslel, že to co bylo půjde donekonečna, tak se teď asi diví, myslím, že o nebezpečné závislosti na automobilovém průmyslu se mluvilo několik let zpátky,

taky když škodovka prodávala venku jak divá, tak docela kašlala na místní trh a lidi se naučili kupovat jiný auta a bohužel ti, kteří dnes mají u nás peníze na nové auto si škodovku právě kvůli minulé politice nekoupí,

dost takových v okolí znám,

jinak mě docela udivilo, že se i na nově objednané auta čeká,asi se na sklady nevyrábí

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S tou politikou to je řečeno velmi výstižně a pravdivě. Export export a na domácí a mnohdy věrné zákazníky se kašlalo - pomaličku si jezdili všichni pro škodovky do Drážďan protože tam byli levnější než tu. Jak jsem říkal. Neměli by usnout na vavřínech. Supa kombi a Yetiho rozhodně dotáhnout do konce. Krize nebude věčně a pak by zase zaspali dobu. Ale měli by se zaměřit na nějaké úsporné malé a levné auto - to by je zachránilo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 4 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...

To Dix1: Dobrý den, toto je pro mně (a asi tisíce jiných Octavistů) dost zásadní info, takže doufám, že to není jen planý výstřel. Plánoval jsem pozdní jaro 2011 že si pořídím již novou OIII s 1.2 TSI (na silnější mít nebudu) ale pakliže to bude až 2012 tak jdu příští léto do OII FL 1,4 TSI (předpokládám že se slevou budu lehce nad cenou nové OIII s 1,2 TSI).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám to přímo od zdroje,mělo by to být na 100%.

V tom případě OII by byla na trhu 8 let bez nástupce, což je docela rarita viz Golf/Astra/Megane, ale dalo se to i tušit vzhledem teprve k nedávnýmu (pro mně podařeném) FL a skvělým prodejům, aspoň bude víc času to vyladit. Měl jsem ale dojem, že jsem kdesi na netu zachytil, že se již uzavírají smlouvy s dodavateli na OIII, ale jelikož nevím jak to chodí, tak je možné že to je tak dopředu a že není nutné v této fázi mít auto aspoň na "papíře" hotové.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...