Přejít na obsah

Nakodování denního svícení


rudolfv

Doporučené příspěvky

Ale pozor, zakon je pouze o slovickareni snad! Proste mlhovky uz dneska byt muzou, jak silnicni zakon prosel novelou, tak se tohle odstranilo. Ptz by to bylo v rozporu s autama, ktera to maji z fabriky. Je totiz uplne jedno, ze jsou mlhovky homologovane jako denni sviceni, porad to jsou mlhovky. Mam pravnickou rodinu, takze tohle vim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mam teda na denni sviceni zarovky primo v mlhovkach, ale to je asi jen u FL. Nicmene jeste ve spolupraci s Light Assistant mi to prijde jako skvela vec :) Na svetle sviti jen ty mlhovky (resp denni sviceni), palubka a osvetleni tlacitek je vypnute. Jak se setmi/tunel apod, tak se automaticky rozsviti vsechno.

mám dotázek, máš face-lift a xenony, jak píšeš, že se rozsvítí automaticky všechno - je to takhle?

při setmění/tunelu dojde k automatickému rozsvícení palubky, osvětlení tlačítek a zároveň k zhasnutí denních světel (v mlhovkách) a rozsvícení xenonů?

pokud ano, co se stane, když vyjedeš z tunelu nebo rozední, opět automaticky do původního stavu, tedy zhasnou xeny a rpzsvítí se denní světla a zhasne palubka i osvětlení tlačítek?

díkes

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jojo, pokud vyjedes na svetlo, tak to zase zhasne, ale obcas to trva trosku dyl. Jak kdy.

Karlos3: Policajti me s tim videli jiz nekolikrat a nikdy me nezastavili, takze ok. Jen je skoda ze to OII nema jako Golg VI, ten to ma pres hlavni svetla. A ani tam nema na to spec. zarovku treba jako Audi 25W.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na vlastní oči jsem viděl policii svítit na parkovačkách s mlhovkama v provozu za tmy... oni můžou, ostatní by za to pokutovali.

Tak to já je viděl, že si jeli, stáli v koloně, ale nesvítili vůbec.. auto za zákazem zastavení, šup tam majáček, botičku za 2min bez zaplejch světele jeli dál.. spokojeni, že dali zase botičku :feve:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlopi a viete si predstaviť denné svietenie v dialkových svetlách, samozrejme so znížením svietivosti na 30-40% (aby všetci oproti neboli osvetľovaný dialkovými)

Podobné Audínam, len oni tam majú na to origo žiarovky na denné svietenie (ako sa píše Doli vyššie) a má tam Bixenon.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Mozte niekto poradit ako presne nakodovat to dene svietenie cez hmlovky?Ja som nakodoval podla Doliho Kódování: 09-Centrální elektrika, kódování-07 kód vložit do LCode (nebo kliknout na Kalkulačka pro dlouhé kódování), v bytu 17 zaškrtnout bit 4 a v bytu 20 zvolit svítivost v % a po nastartovani nic nesvietilo.Spominate ze k tomu este treba este dokodovat denne svietenie Kódování: 09- Centrální elektrika, kódování-07 kód vložit do LCode (nebo kliknout na Kalkulačka pro dlouhé kódování), v bytu 0 zaškrtnout bit 4 - AMERIKA alebo SCANDINAVIA?

Takto to mate nakodovane?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Miško umí to ;) sám jsem to viděl, když mi připích O II na takovou tu věc co vypadá jako odolný LCD s kablíkama.. aneb mi to suplujem VAG+NB oni maj různý ty krabičky a každá umí něco.. Tady na to maj přímo položku: denní svícení, intenzita mlhovek, zadá procenta, potvrdí a svítíš mlhovkama.. takže ta "věc" to umí, jestli ti to udělajou nevím :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem byl dnes v servisu a ptal jsem se na to svícení přes mlhovky.moc se nato netvářili,ale že by to šlo a že se musí se poradit s mechanikem,který je na školení.ještě jsem se ptal jestli jde aktivovat Light Assistant když nemám přepínač světel s tunelem,ale mám dešťový senzor.prý nejde-ptám se povolanějších, Je to opravdu tak? Ptám se proto,protože ten technik na mě zas až tak důvěryhodně nepůsobil .asi bych byl nejraději,kdyby my to nakódoval někdo kdo to už dělal.nenašel by se někdo? Nejlépe J.Čechy popřípadě od jinud.díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takze ked to zhrniem tak nakodovat denne svietenie Amerika a pridat svietenie cez hmlovky+percento svietivosti?.

Mam len troj polohovy vypibac svetiel.

Po nakodovani hmloviek ako denne svietenie /Amerika alebo EU/ svietia aj predne parkovacie svetlá??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk odbral (a) toto téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...