Přejít na obsah

Nakodování denního svícení


rudolfv

Doporučené příspěvky

Nemam s tim sice osobni zkusenost, ale kdyz se zamyslim nad tim, jak to muze byt zapojene, tak si myslim, ze ti to ted funguje presne tak, jak to cinani vymysleli. V podstate to za tebe jen prepina mezi vypnutymi a zapnutymi svetly... Bude stacit, kdyz si pres diagnostiku zapnes denni sviceni. Pokud chces pres den svitit jen mlhovkama, tak musis nakodovat Ameriku, aktivovat sviceni mlhovkama misto potkavacich a treba si jeste snizit intenzitu na tech 40 % jak pises. Potom to bude fungovat tak jak chces. Jen teda zatazeni rucni brzdy vypne denni sviceni mlhovkama (v noci ti to samozrejme hlavni svetla nevypne), ale s tim uz nic nenadelas.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • Pawouk odbral (a) toto téma
  • o 1 měsíc později...

Ahoj Kluci , prosím vás , mám octavia 2 FL elegance    dovezenou z Německa ,  a potřeboval bych  aktivovat denní svícení když bude vypínač na pozici auto ,tak aby  se po startu  rozsvítilo denní svícení a když  se setmí tak přes světelné čidlo aby se to přeplo na xenony , zkoušel jsem to dle návodu tady https://www.stemei.de/pages/coding/skoda-octavia-ii-1z/tagfahrlicht.php   a i v pal.PC to mám zapnuté ale nefunguje , ale mám za to že by se měl přepsat nějaký bajt  , nemáte někdo návod prosím ? Děkuji 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Může mi prosím někdo poradit, jak nakodovat denní svícení mlhovkama na O2 předfacelift? Aktuálně je na autě zapnutá Skandinávie a auto svítí v poloze nula xenonama. Když k tomu dokoduju denní svícení mlhovkama, tak v poloze nula pořád svítí xenony a nově i mlhovky. Pokud Skandinávii vypnu a nechám nakodované pouze denní svícení mlhovkama, nesvítí v poloze nula nic. Snažím se tedy dosáhnout stavu, kdy v poloze nula svítí pouze mlhovky. 

 

Auto nemá dešťový/světelný senzor. Mám origo kabel VCDS. Jednotka Centr. elektriky: 3C0 937 049 E

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...