Přejít na obsah

central - neotvara jedny dvere


Piaggio

Doporučené příspěvky

Neotvara mi PZ dvere.ked dam otvorit tak v zamku cvakne.prv pomolo,ked som dal este raz otvorit.potom otvorilo.inak sa to tvari tak,ako by to bolo v SAFE.

Nejde to ani z vnutra otvorit.Kdo sa s tym stretol.?

-inak sprvoti som si myslel,ze je to daka "feature" ktoru som si nechtiac aktivoval,lebo to slo otvarat az na druhy raz.Daco ako sekvencne odomykanie.

ale cas ukazal,ze som sa mylil.

Editováno: , autor: Piaggio
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to skusim.

V scheme vidim iba jeden uSpinac.musi ich tam byt viac.V prednych dveroch je ich 5 a vzadu zeby len jeden (podla schemy)?

Vsak pre otvorene dvere jeden a pre polohu serva tam musia byt este dalsie nie? Dost slabo zakreslene.

Skoda,ze to zacalo robit az teraz,nedavno som zatesnoval dvere kvoli zatekaniu :076 . Ale co uz.Jako pise prochy, len to rozobrat.

Nemate dakto foto tych zadnych zamkov?

post-722-1239131872_thumb.jpg

Editováno: , autor: Piaggio
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No uSpinace su to zrejme neni,vyzereaju ako nove.

Mam to na stole chodi to jak hodinky.Odomyka-zamyka.Aj do safe a spaaatky.

Bude to zoxidovana kabelaz.Dik za Tip.

Zrejme v husom krku.Slaby prud ovladajuci servo,nedokaze odblokovat safe mod,a preto to visi na tom SAFE. :doh

Editováno: , autor: Piaggio
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hej.Ono tie skodovacke schemy co sa tyka vnutorneho zapojenia a funkciunality su chabe.

Mal som to rozhodene,tak som si nakreslil "svoje" funkcne zapojenie,keby nahodou v buducnosti to "zlobilo" uz sa len napichnem na stavovy pin "3" a oproti

kostre "5" `lahko pomeram ten zamok v jakej je polohe. lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neni to ani uSpinac ani kabelaz ale pravdepodobne vadny motorcek alebo sahnuta ta mechanicka SAFE zapadka .Motorcek ma slaby vykon a v aute to nepracuje jak ma. Na stole ked to dam na 12V to funguje.

TAKZE. Je to nabeton zamek centralu.Uz som to poriesil a faka to jak ma.

Medzi tym so rozobral aj lave dvere, a tie prave pretesnil silikonom asi 3krat silikonom,co som skusal rozne zlepsovaky.

Uz je tam slusna vrstva silikonu :smich: a musim to uz odstranit,ked to budem opat skladat .

Zivot je boj.

Editováno: , autor: Piaggio
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

pokud myslíš ručně otevřít zevnitř zatažením za kličku, tak to ti nepůjde kvůli safe. je to tak záměrně, aby ti to někdo "vyháčkoval". jestli nefungují jen ty dveře, tak buď problém v motorku a nebo v drátech (asi nejčastěji je to nemocné v průchodce nebo u konektorů u B-sloupku). zkus poslechnout u dveří jestli aspoň trochu zabručí při snaze otevřít a nebo jestli totál mrtvo. pokud by nepomohlo rukou trochu zamlet s dráty v průchodce, tak pak by jsi to musel jedině trochu znásilnit, aby jsi se dostal dovnitř dveří.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 11 měsíců později...

Zdravím, mám podobný problém. Dveře mi nejdou otevřít vůbec. Dá se to nějakým způsobem otevřít? Zkoušel jsem sundat tapec, šlo to, ale skončil jsem na vnitřním plechu. Nevím jak uvolnit okno ze stahovačky. Můžete někdo poradit? Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Dělá to motor v zámku.Vem ho na regulovanej zdroj,dej 4-6V a skoušej ho rukou zastavit.Ucítíš v jednom místě jak přestane tahnout .Při troše šikovnosti ho stačí rozebrat,vyčistit komutátor,naaretovat kartáče a složit.Dělal jsem jich desítky-WV-oktavie-fabie.Ba dokonce pravej zadní na mojí vlastní F1rs.Mikrospínače uvnitř zámku jsem nikdy nepotřeboval,vždy byli OK.Zato burgesů měním hrstě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

WooDYQ28 Mam presne rovnaky problem len som dalej postupil mam dorabane Dialkove ovladanie neoriginal do dveri vodica kde dialkove da impulz na zmaknutie alebo odomknutie.

A pred nedavnom mi DO vypovedalo sluzbu rele dorabaneho cetralu cvaka ale dvere sa neotvoria. A klucom ked chcem otvorit otvoria sa mi vsetky dvere ale soferove nie tie idu manualne. A este jedna vec vymenil som cely zamok ale nic asi pravdepodobne bude problem vo kabelazi. A este jedna zaujimavost ked zamknem klucom vbodicove dvere zavriem manualne ostatne sa zavru automaticky ale cvaknu len raz a neblika cervena LED dioda vo dvarach vodica. Musim to dat na VAG uvidime co to povie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Idem na tento tento weekend a kupil som aj komfortku 6Q0 959 433 E ktora dokaze origo central a vsetky dalsie veci popisane na fore. Tak uvidime co bude.

Len ak je tu niekto kto vie poradit s prisposobenim komfortky 6Q0 959 433 E po vymene vo Fabii 1 comfort rok 2000. Skusim a dam vediet. Uz som do toho dal dost penazi tak to hadam pojde ako ma :)

Dam vediet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zdravim tak dnes som sa do toho dal a dopadlo to necakane dobre :) vymenil som komfortku rady A za E (6Q0 959 433 E) ku ktoremu som mal aj dialkove ale nie "vystrelovak" a po vymene mi central fungoval s preblikavanim smerovych svetiel pri zamknuti a odmoknuti.ziadne nastavovanie kodovanie nic len som ich prehodil a vsetko slo.

A ku druhemu problemu ktory som mal kde mi nefungovali dvere (central) sofera som zistl po pontrole kablov do stlpika sofera ze mam zlomene vodice ktore idu do bielej zasuvke v stpliku. Izolacia bola uplne popraskana a vodice odtrhnute. Vymenil som cast poskodenej casti kablov a vsetko funguje ako ma aj SAFE LOCK.

Rada pre dalsich majstrov > "Skor ako zacnete kupovet diely a menit skontrolujte dokladne vodice :))) "

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Este raz ja :( ak sa niekto s tym stretol prosim o radu po oprave kablov v svorkovnici stlpika vodica a prehodeni komfortnej jednotky 6Q0 959 433 E mam jeden problem este, ovladanie okna na strana vodica kde sa da ovladat aj splujazdcove okno mi funguje opacne. Tlacitko na ovladanie soferovho okna mi ovlada spolujazdcove a spolujazdcove mi ovlada soferove okno. Na dverach spojujazdca ide vsetko ako ma .

Moze to byt tou komfotknou jednotkou ? Moze byt ze ta komfortna jednotka je anglickeho prevedenia aa funguje to opacne?

Stretol sa niekto s tym ? je to haluz nie je to az taky problem ale zvyk je zvyk. Dikes :) za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mozem sa na to pozriet uz som sa v tom vrtal dost dlho a da sa lahko zistit v com je chyba ked nejdu jedny dvere bude tam chyba v niecom z tohoto - vodice zamok mikrospinac studene spoje v zamku alebo skriatok :))) ale najcastejsie su to tie vodice vo dverach v tej gumenej prechodke je 5 zvazkov ten co ma bielu koncovku je urceny pre centralne zamykanie. treba dat dolu tapacir a presvietit tych 5 kablov.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...