Přejít na obsah

Spatný příjem FM


Fus

Doporučené příspěvky

  • o 4 týdny později...

Já mam problem s radiem Dance poslední měsíc mě zlobí špatný přijem FM po Praze stanice strašně šumí musim si vždy pustit Cd skoro mi přijde že to má něco společného s digitalizací TV v Praze :D .Nevim jak to řešit jestli pomůže nějaký zesilovač?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Ahoj, tak jakoko je pravda ze v praze nechitim vubec nic myslel sem si ze by to mohlo bejt tim ze tam mam napodobeninu gps navigace columbus ale kdyz sem tam dal origo dance tak to bylo uplne stejny. Zesilovac to neviresi protoze tyhle auta maj uz zesilovac danej automaticky a kdyz se tam da druhej tak se to akorat jeste vyrusi uz nevim co s tim v servisu mi rekli ze zkusit vymenit antenu tak nevim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...

toto už jsem řešil kdysi na Felicii ve spojení origo anténa a originál i neoriginál rádio. Nejlepšího příjmu jsem vyždy dosáhl vymontováním anténního zesilovače. Na své nové FII se chystám udělat to samé neboť tam kde jsem přijímal signál bez rušení se v novém autě témeř nic nechytá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Trošku zvláštna teória. Ja mám skôr opačné skúsenosti u Fábii. S aktívnou anténou to chytá oveľa lepšie, zvuk je čistejší ako s klasickým pasívnym prútom. Ak chceš použiť neorigo rádio tak kúp fantómové napájanie, určite to bude hrať lepšie ako bez aktívnej antény. ;) Veľa robí aj výber rádia. Veľmi dobre skúsenosti som mal s rádiami Kenwood. Mal som ich v oboch FI. Teraz s Danceom v FII je to horšie oproti ním, ale nieje to úplná tragédia.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 roky později...

mně dance má dobrý příjem a divím se co tady čtu :feve: Rádio impuls třeba má automatický ladění v celé republice.Rock Max co poslouchám je pro Zlínsko taky dobrý.Nemáte nahodou tam něco vypnutýho co ladí ty lepší frekvence na ukor regionálního vysílání.

Mohu potvrdit, s Dance spokojenost, příjem všude bez problémů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...