Přejít na obsah

POJISTENI


ondra_b

Doporučené příspěvky

Ahoj vsichni,

asi tak jako vsichni resim zase po roce co se mi blizi rozhodne datum svou pojistnou smlouvu.

Nemate nekdo nejaky kontaktik na zastupce pojistoven, v mem pripade asi idealne Ceske Pojistovny, ale treba i jine pojistovny v Praze. Potrebuju sehnat nekoho kdo dava poradne slevy :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

NO, já jsem si teď nedávno uzavřel u pojišťovny UNIQA přes internet povinné ručení a s mým maximálním bonusem 106 měsíci, jsem dostal za povinné ručení + odcizení + požár velkou slevu a platil jsem ročně 3.000,- Kč, což si myslím ujde. :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 let později...

Okno se dá koupit za 2 tisíce, to určitě, ale ještě připočti lepidlo a případnou práci. To máš min 1.500,- spíš 2000,- Kč. Já také platím 500,- Kč na rok a za 8 let co mám oktu jsem dával 3x čelní sklo a 1x zadní vyhřívané. Takže jsem zaplatil 4 tisíce za pojištění a kdybych ho neměl, tak odhadem min. 17 tisíc. Zadní vyhřívané stojí více. Já okna určitě doporučuji a hlavně všechny - boční a zadní. Mám u ČSOB a okna plus povinné plus rozšířené asistenční služby platím 3.200,- Kč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslim si,ze okna se urcite vyplati.Mel jsem ruple,tady na vrakovisti i s pruhem jsem ho koupil za 1000,- + prace taky 1000,- . Ujel jsem 60 Km,chytl sutr od uhlaka a dalsi dira v okne :( Kamion jsem vybrzdil,sel za ridicem,on ze nic nepodepise,ze z jeho pojistky to nepujde.Volal jsem tedy na statni,ty mi rekli,ze jestli nemam treba v aute kameru,ktera by zaznamenala,ze to letelo od nej,mam smulu.Ikdyz by hlidka prijela,tvrdil by treba ze je to to kamen od auta co jelo jeste pred nim,ze zahledl,jak skace po silnici...... Takze platim zas :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...