Přejít na obsah

Automatické rozsvícení světel + dešťový senzor


Barborka

Doporučené příspěvky

Ahoj, myslim ze v dodelani nebude vubec problem, ale jelikoz se jedna o novy model, tak bych s tim zajel do skodovky, kde to normalne dodelavaji do Fabii, Octavii, tak myslim ze nebude problem ani tady, nekdo psal ze do fabky ho to staly 907,-CZK, tak myslim ze kdyz zajedes do skodovky tak to dodelaji ale je zajimavy ze by to v zakladu nebylo i u verze Yetí nebo Active :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Zdravim a mam dotaz jde udelat aby byl nastartovany motor a nesvitlo vubec nic, ani potkavaci ani denni ani zadni ? teoreticky by to melo jit ne ? Jezdim totiz na astronomicke akce kde se nesmi svitit a pri nastartovanem aute potrebuji mit vse zhasnute, protoze se chodime ohrivat obcas do auta.Pokud je okolo nuly tak je to ok, ale pokud je -15 tak potrebuji zahrivat interier ,, diky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Zapnout zapalování a hned páčkou blikačovou dát k sobě(jako světelná houkačka) a ještě nahoru (jako blikač doprava) a držet.Po chvilce se ozve tón pípnutí a je zapnuté denní svícení.

Pokud si to někdo chce deaktivovat ,tak je stejný postup jak zapnutí ,ale ne páčku nahoru , ale dolů(jako blikač doleva).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

Víte někdo, kde je senzor pro automatické stmívání podsvětlení "budíků"? Vždy když vjedu do tunelu, tak podsvětlení téměř zhasne, zůstanou svítit jen ručičky (dokud nerozsvítím potkávací světla).

Domníval jsem se, že je vpředu ve středu palubní desky, ale pokud tuto část zakryji, tak se podsvětlení nezmění.

Tušíte?

Díky za odpovědi

Jz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

tato funkce se jmenuje LIGHT ASSISTANT ("COMING HOME", "LEAVING HOME", "TUNNEL LIGHT")

Light Assistant představuje hned několik užitečných pomocníků: „Coming Home“ obohacený o možnost osvětlení cesty i při příchodu k vozu (tzv. Leaving Home) a dále „Tunnel Light“, který samočinně rozsvítí světla při poklesu intenzity vnějšího světla.

Je dodávána za příplatek cca 1600 Kč. Vcelku užitečná věc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aháá, takhle to funguje. No já jsem si Light Assistant neobjednal, protože jsem si říkal, že coming home nepotřebuji, ale ten zbytek jsem si vůbec nevšiml. Ach jo, a to jsem si myslel, že to mám fakt nastudované :doh Udělají to za stejnou cenu i dodatečně? Asi ne, co?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S velkou pravděpodobností to neudělají vůbec, když nejsou schopni (autorizované servisy) aktivovat ani Asistent pro rozjezd do kopce což je SW úprava 2 řídicích jednotek. Light assistant bude určitě vyžadovat také nějaké to železo navíc (senzor venkovního osvětlení, kabeláž, ovládací kolečko, ... ) a úpravu SW...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Takže přidávám pro mnohé důležité informace.

Mám Experience (čili i senzor venkovního osvětlení a deště ve vnitřním zpětném zrcátku) a po výměně spínače osvětlení funguje Tunnel light bez jakéhokoliv kódování. Coming Home a LH je třeba nakódovat v ŘJ elektriky (09). Takže věřím tomu, že v servisu vám to udělají velice snadno - vše pokud máte ony senzory.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...