Přejít na obsah

Olej do Fabie 1,4 16V 55 kW


Volvak

Doporučené příspěvky

ale, někdo někdy napsal, že castrol magnatec obsahuje nějaké super inteligentní molekuly, které navážou bordel v oleji (zřejmě otěrové kovy) a magneticky je přichytí na ocelovou vanu. podle mě blbost smile.gif , tohle všechno by mělo skončit ve filtru
Presne tak taky jsem to na netu cetl.Taky se mi to nezda.Jde mi o to ze se mi zda ze pri pouziti Castrol Magnatec 5W-40 je motor hlucnejsi proto chci zmenit znacku oleje. Editováno: , autor: Volvak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

na diskusním fóru oleje.cz není zrovna castrol magnatec moc oblíben :) . Prostě si něco kup od renomovaného výrobce a je to. Pokud to bude splňovat normu pro daný motor, tak tím neuškodíš, pokud to samozřejmě budeš včas a pravidelně měnit. Někdo dokonce na oleje.cz doporučoval při změně značky oleje po magnatecu zkrátit interval výměny ???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

na diskusním fóru oleje.cz není zrovna castrol magnatec moc oblíben smile.gif . Prostě si něco kup od renomovaného výrobce a je to. Pokud to bude splňovat normu pro daný motor, tak tím neuškodíš, pokud to samozřejmě budeš včas a pravidelně měnit. Někdo dokonce na oleje.cz doporučoval při změně značky oleje po magnatecu zkrátit interval výměny ???

Procetl jsem to foro jeden poznatek drtina vetsi na proti castrolu ale bez prokazatelnych dukazu 104.gif .Nikdo nedokaze napsat jaky je mezi castrolem a zbytkem sveta clap.gif .Toto foro je rozdeleni mezi prodejce castrolu a ostatnich znacek aggressive.gif .

Editováno: , autor: Volvak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Njn, jako i u jiných věcí. Každej hájí "svoje". Magnatec na sebe má poutat kov částice - kam je pak dává nevím :D

Já koupím olej, 15tis. jezdím, vyměním - těžko objektivně posoudím kerý je lepší, nebál bych se, že s některým "zadřeš" motor :D /když to přeženu/.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...