Přejít na obsah

Chyby nezávislého topení Webasto


Ozi Toretto

Doporučené příspěvky

  • o 5 týdny později...

Však to píšu... Máš v kódování nakodováno dálkové ovládání nebo ne? 

Pokud máš nakodovánou dálku tak asi nemáš jen ovladač, pokud nemáš nakodovánou dálku tak nemáš v autě ani jednotku dálky. 

 

Kdyztak topení dělám a mam jak príslušný ovladač, tak i celý set na dodělání dálky 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Ahojte, máme tiež (asi) problém s webastom. Pred mrazmi sme vybrali baterku na dobitie a po jej zapojení zlobí topení. Dovtedy bolo všetko oka, ale jak sme tu baterku odpojili, bol najprv problém diaľkovým ovládačom ho vôbec zapnúť z balkóna (to sme už prišli na to, jak ho sparovat), ale teraz vysírá zas s časom vytápění,, webasto zopne na diaľkové a po 3 minútach ho vypne. Silno dúfam, že to bude iba vyresetované nastavenie doby vytápění, ale môj chlap už maľuje čerty na stenu, že to bude nejaký väčší problém. 

Vďaka za pomoc vopred :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Vedel by mi niekto poradiť prosím? Pároval som nový ovládač T91 na thermo top vevo do superbu 2 2010. Ovládač ale funguje len vtedy, keď je auto aktivované - teda musím odomknúť auto a otvoriť aspoň jedny dvere. Vtedy funguje aj na 300 metrov aj z interiéru cez steny. Akonáhle chcem zapnúť bez odomknutia auta tak len 2 sekundy bliká červené a nič, ani keď som pol metra od auta. Mám aj diagnostiku, len neviem čím by to mohlo byť, či nejaký režim šetrenia autobatérie alebo čo. Len mi je takto ovládač nanič. Diagnostika žiadny problém nehlási. Batéria v ovládači je nová aj som ju meral, v aute je batéria plne nabitá. Ovládač čo som mal predtým som stratil už dávnejšie, tak si nepamätám, či to tiež takto fungovalo. Má s tým niekto skúsenosti?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...
  • o 3 měsíce později...

Ahoj,

nakonec jsem problém vyřešil, relé cvakají a nic, jede jenom pumpa na vodu, odpojil jsem palivové čerpadlo a ejhle, napájení do čerpadla pouze 10.5V, takže... ukostření na topení do kastle, vyčistit a jede jako zastara, třeba to pomůže, hezký den

Editováno: , autor: colombus
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Ahoj všem, poprosím vás tady o radu. Mám v O2 2.0 103kW webasto thermo top v a funguje jenom za běhu motoru. Když ho spustím tlačítkem na klima panelu a auto stojí (motor neběží), tak se zkouší třikrát nastartovat a nic. Jenom vydavá takový mlácení, ťukání když to tu chvilku hoří plamenem než to spadne. Ještě jsem si všimnul, že při tom ťukání je slyšet jakoby voda. Je možný, že je v háji oběhový čerpadlo? Diagnostika žádnou chybu neukazuje. Děkuju za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
V 12. 7. 2020 na 11:50, wrosi napsal:

Zdravím všechny Škodováky, tak mám taky problém s origo webastem v Superbu T3 125w tdi.
Ať pustím na climatronicu nebo dálkou rozběhne se ale nezapálí se a po cc1-2 minutách vypne. Nerozběhne se ani vnitřní ventilace ale to je krátká doba, nebo se má spustit hned to už nevím.

diagnostika píše:

02754 - Topný prvek pro předehřívání paliva Z66 
010 - přerušen/zkrat na plus
info o závadě:
stav závad: 01100101
priorita závad: 7

frekvence závad: 1
počet resetů: 230
Kilometry: 154043 km
indikace času: 0


V akčních členech se spustí: čerpadlo v nádrži, dávkovací pumpa, žhavící svíčka, ventilátor webasta, vodní čerpadlo. To samé se spustí i při zapnutí topení dálkou nebo climatronicu.
V maxidotu nastaveno topení.
Vypadá to že tam nejde palivo přímo do webasta. Zajímalo by mě ještě kolik má jít s čerpadla v nádrži při jeho zkoušce k přívodu k dávkovací pumpě z něj pouze kape nafta tak nevím kolik to má tlačit. Webasto bylo venku ohledně opravy auto a fungovalo před i po. bylo uděláno Základní nastavení, odvzdušnění,  přizpůsobení, a pořád stejné.

Pokud by někdo věděl a mohl poradit. děkuji. 
 

Ahoj, jak jsi problém vyřešil a čím to konkrétně bylo? Mám úplně stejnou chybu na topení Ebersprächer. VCDS píše i stejně číslo chyby. Co je topný prvek pro predehrivani paliva?? Zhavicka?? 

20231223_130856.jpg

20231223_130856.jpg

20231223_130844.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...