Přejít na obsah

marek2

Uživatel
  • Počet příspěvků

    72
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli marek2

  • Narozeniny 6.6.1918

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení marek2

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. marek2

    Chiptuning

    Díky, konečně vysvětlení, proč to seriózní firmy nedělají u 1,4 TSI 90kW
  2. A u Felicie a Favorita je 290Nm to je fakt rozdíl.
  3. marek2

    Chiptuning

    To nevím proč, co jsem koukal na takové firmy co se zdály věrohodnější a mají např. certifikát tak měly napsáno nedoporučují a nabízely jen 1,8 , nebo TDI. "Tento motor z důvodu konstrukčních nedostatků neupravujeme" To mělo napsáno více firem. A že by to napsal někdo jen tak a přicházel o kšeft? Proč, když jde udělat vyšší výkon a menší spotřeba to tedy nedělá hned výrobce?
  4. marek2

    Chiptuning

    Motor 1,4 slušné firmy neupraví. Tento motor není vhodný na zvýšení výkonu. A stejně brzy zavedou zákon, který to bude zakazovat kvůli emisím :-)
  5. marek2

    Nová láska

  6. 30.5.2015 je Den otevřených dveří Škoda Auto Mladá Boleslav
  7. Jo nějaký maník je prodával co dělá v té fabrice, kde je vyrábí
  8. Mám to samé. Když jsem s tím byl v autorizovaném servisu, tak mi řekli že je to normální. Ale že to dělá jen za teplého počasí?? V zimě to nedělá to po nastartování má hned normál otáčky a necuká. A v mrazu by mi to přišlo normálnější než v létě
  9. Ahoj, kamarádovi se líbí vyhřívání sedaček. Chci se zeptat, neví někdo jestli výhřevy se pod potah sedadel jen vloží, nebo sedačky s výhřevem z výroby mají nějaké "prohlubně" v polyuretanu sedáku a opěradla aby byly výhřevy rovné s okraji sedadel, nebo je to tak tenké, že polyuratanová pěna - molitan je stejný a jen tam přidají výhřevy? Díky
  10. A záruka ještě je? Na štěstí jsem si přikoupil tu 4 letou jinak by už bylo po.
  11. Tak už jsem objednaný. Škodovka o tom ví a doporučení v záruce vyměnit, protože za nějaký pátek může hliník narušit i nástřik ve dveřích. Svolávací akce na to není, jen kdo se ozve. To těsnění v mém provedení stojí 1530,-Kč na jedny dveře.
×
×
  • Vytvořit nový...