Přejít na obsah

Koty

Uživatel
  • Počet příspěvků

    810
  • Registrace

  • Poslední návštěva

5 Sledujících

O uživateli Koty

  • Narozeniny 5.9.1989

Návštěvy profilu

5 378 zobrazení profilu

Oznámení Koty

  1. Jde to i opačně? Lze u auta s klasickým tempomatem dokódavat ACC s udržením vzdálenosti?
  2. @Peppin a @cermakvl vy máte OBD11? Odkud jste, udělali by jste mi něco na autě?
  3. Ahoj, chtěl bych něco dodělat přes OBDEleven, nechci ho kupovat, někdo v okolí Prahy / Ústí atd.? Díky Opravdu tady není nikdo s OBDEleven, kdo by si chtěl přivydělat?
  4. Kluci, dotaz. Vypnutí Start&Stop u MY2020 jinde než přes napětí v GW? To totiž nepomohlo.
  5. Ahoj všem, mám dotaz. Kamarád si koupil Kodiaqa RS téměř v plný. Co tam lze ještě zajímavého dokódovat? Hlavně by chtěl prediktivní tempomat, půjde to stejně tak jako má Superb? @ferda25
  6. Chápu, ale já to potřeboval ověřit přesně tak jak jezdím. Prostě svižně, ne vždy zvládnu nabíjet, takže ze 3 nocí kdy to šlo jsem nabíjel jen jednou atd. a fakt jsem jezdil svižně, ne na max. ale tak jak mě to baví. Dokázal bych jet i za méně. Nuloval jsem si spotřebu od startu kousek od Mělníka a jel po dálnici do Prahy + po Praze a měl jsem 3,9l / 100km, ale to jsem zvolnil na 140km/h a dost dlouhou dobu to držel na EV (baterie z 50% -> téměř na 0%).
  7. No moc není, taky jsem nad tím přemýšlel. Budu se stěhovat kousek od dálnice, takže pokud ho pořídím, budu si to hlídat. Zapnu, z EV módu (který je po zapnutí standart) přepnu na benzín a trochu ho ohřeji, pak zpět na hybridní mód. To je jediný co mě zatím napadá. Neznám tu techniku úplně přesně, ale el. motor je napojený na převodovku, jelikož lze řadit manuálně, takže je spojený asi i s motorem, tzn. možná točí i klikovkou a běží i olejové čerpadlo. Ale to jen uvažuji, jak říkám, neznám tu techniku přesně. Jen vím, že je to povedené auto, jak vzhledově, tak technicky.
  8. Ahoj, tak jsem slíbil nějaký feedback na Super iV z normálního pohledu. Dragon skin je neskutečně hezká barva a každý se za ni otočí, komu to nevadí, doporučuji tuto barvu. Samotný 1.4 TSI jezdí dobře, stačí i na Superba i když je těžší než Octavia (tu mám s 1.5 TSI) takže můžu porovnat EV mód jen na elektřinu je super, až na ty pazvuky, které dělá externí reproduktor, ale myslím si, že to v VCDS půjde vypnout, dojezd reálně někde okolo 40km (plně nabito, teplota okolo 5°, normální profil cesty, běžný styl jízdy mimo obce. Rekuperace je ideálně nastavená, myslím si, že na brzdy se s tímto autem jen tam někdo nedostane, musí se hrozně ušetřit Sportovní mód jsem si hodně užíval, v tu chvíli se při větším zrychlení zapojují oba motory a Superb vystřelí úplně jinak, než kdyby těch společných 160kW bylo čistě spalovacích. Jezdil jsem i s hodně elektromobily (včetně všech modelů Tesla) ale toto na koncernové auto je neuvěřitelné a řekl bych i příjemnější než Passat GTE, ale to je možná jen můj pocit, jelikož technika je stejná. Spotřeba celková na 341km (150km dálnice - 160km/h, 140km mimo obce - 100km/h, 41km obce - 55km/h) 5,9litru N95 a 5,5kWh - to bylo pouze jedno nočná nabíjení z 16A nabíječky, zbytek uspořen rekuperací. Pokud chce člověk jezdit s nízkou spotřebou PHM, musí změnit styl jízdy a mnohem více předvídat (křižovatky, semafory, zatáčky apod.), jinak s tím bude jezdit tak za 7litrů. Canton bez subwooferu (SoundSystem) hraje velice dobře, až mě to překvapilo kde ty basy bere. Minulý týden jsem měl dva Peugeoty (funglovky) s Focal Soudem a nehráli tak dobře. Kdyby cokoliv, ptejte se.
  9. Tak zítra mi jej půjčí na celý víkend, takže pak dám vědět. Pojedu celkem různé trasy (100km dálnice, 50km mimo město) a jsem zvědavý na spotřebu.
  10. Měl jsem stejný názor asi posledních 10let dokud jsem se nesvezl novou 508SW. Měl jsi již tu možnost, nebo mluvíš jen tak z historického hlediska?
  11. To souhlasím, tak uvidíme. Ale ta 508SW je velká konkurence a mě se velice líbila.
  12. Tak uvidíme i tak diky. A co Peugeot 508SW? Měl jsem ho minuly týden a pecka. Tento víkend budu mít Superb iV a to jsem taky hodně zvědavý.
  13. Říkal jsem podobná, ne stejná ?. Chápu, že Volvo bude třeba z předváděčky nebo o 100K dražší ale myslím si, že to auto je úplně jinde. https://www.tipcars.com/skoda-superb/liftback/nafta/skoda-superb-novy-2-0tdi-dsg-sportline-cz-44577003.html nebo https://www.tipcars.com/volvo-v60/kombi/nafta/volvo-v60-d4-momentum-aut-49550651.html
  14. Pánové, proč nikdo nemluví o Volvu V60 jako o konkurenci Superbu? Jsem teď v rozhodování právě mezi těmito auty a nikdo je moc nedává k sobě. Přitom motor můžou mít oba stejný 140kW a cenovka je taky velice podobná. Diky za názor.
  15. Kluci, řeším přehrávání videa, hodil jsem vše do 720x576px, ale i tak to nemám přes celou obrazovku. Chápu širokoúhlé video, to bude mít pruhy nahoře a dole, ale proč mají videa pruhy i ze stran?
×
×
  • Vytvořit nový...