Přejít na obsah

santa003

Uživatel
  • Počet příspěvků

    22
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli santa003

  • Narozeniny 31. Prosinec

Návštěvy profilu

1 238 zobrazení profilu

Oznámení santa003

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Ahoj, mám takový problém s rádiem, z ničeho nic, po čas jízdy mi začal blbnout dotyk na rádiu. Kliká vodorovně o pár centimetrů vpravo. odešlo to, nebo se dá nějak dotyk zkalibrovat?
  2. samozřejmě ji nechci dál používat jestli je kaput, jen tím chci zjistit jestli je baterie opravdu kaput, abych nekoupil novou a tím to nebylo.
  3. koukal jsem na ten xbox, trosku opálená třicítka, ale myslím že na funkčnost by to vliv mít nemělo, viz foto ještě bych se chtěl zeptat, než se pohrnu do krámů a koupím novou baterku, bude stačit jí nabít a vyzkoušet jestli bude ok? nebo je to prostě nějaká jiná vada baterie než je to že je mrtvá? Popřípad jakou baterii by jste mi doporučili? tuto v tom nemám myslím ani dva roky, tak ji zkusím reklamovat. :-)
  4. Zdar, potřeboval bych radu, včera jsem normálně zajel do garáže a dnes když jsem chtěl vyjet ven, nemohl jsem nastartovat, ani to neotočilo motorem a začalo vše problikávat, pak to napsalo chyba motoru, airbagu, natáčení světlometů a td.. při vložení klíče vše normální a po otočeni klíče do polohy jedna se všechna interierová světla,podsvícení a vlastně vše co svítí se ztlumí a začne to blikat. Předcházelo tomu to že nešli otevřít dálkově všechny dveře, až na druhé zmáčknutí(při prvním pouze řidičovi) a ukazovalo to malý dojezd (plná nádrž 500, půl nádrže 250, cca poloviční hodnoty) Za každou radu děkuji
  5. Týýý jo, do jedné mlhovky mi teče, tak ji budu měnit.asi bych taky bral denní svícení taky, nevíte jestli mi to někdo udělá kolem Zlína?
  6. gumy mám zimní, tak hlučné jsou, já ale spíš mluvím o podvozku když přejedu i přes spoj tak to jde slyšet. :-(
  7. Dobrý den, měl bych dotaz, sup mi drnká jako když jedu ve vlaku, jsou to takové duté rány na obou nápravách. Na přední mám vůli na kole a jediné kde jsem co našel tak vnitřní pravý kloub, jinak nikde nic nelítá. a vzadu jsem taky nic nenašel, nejsou potečené tlumiče pružiny jsou v pohodě. jediné co to děla je to že když ho nad kolem zatlačím dolů tak nejde plynule nahoru, ale jako by na dvakrát. zdá se mi že obě nápravy vydávají stejný zvuk.
  8. Děkuji za rady, dnes je 7° a vše normálně funguje. Omlouvám se za asi zbytečný téma, ale auto jsem si dovezl z dovolené z Francie, takže mám návod v Fránině :-). Ještě jednou děkuji.
  9. Ty voe, fakt? no dnes bylo 5° a stejně se neotevřel.......:-(
  10. Dobrý večer, potřeboval bych poradit se zadním víkem u mého Superbu liftback. Když použiji dálkové ovládání pro otevření kufru, tak to je povyskočí a neotevře se úplně. Nemáte s tím někdo zkušenost?
  11. už mě nechtexD na blbou otázku blbá odpověď->
  12. Jo o těch jsem slyšel ale nejsou z Hulína ale z Kojetínu.
  13. Děkuji za info. Jaký mám vyhledat servis,asi nějaký co se specializuje na automatické převodovky?
  14. čekal jsem na svoju před barákem, dal jsem N protože jí to dlouho trvalo a nechtělo se mi stát na brzdě, natahoval jsem se pro cosi do kastlíku a nohou jsem drbl do plynu.......
  15. lidi čtěte pořádně, já jsem neturoval, nejsem debil co má imaginární závody v hlavě. jezdím s tím slušně až se mě někteří ptají na co jsem si na takovou jízdu kupoval tak silné auto. zkoušel jsem na více rovinách a rozjíždí se to
×
×
  • Vytvořit nový...