Přejít na obsah

TomKapi

Člen ŠKODA Klubu
  • Počet příspěvků

    38
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

O uživateli TomKapi

  • Narozeniny 22.10.1993

Návštěvy profilu

1 503 zobrazení profilu

Oznámení TomKapi

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Asi spíš jen pro pražáky, ale dělám rozleštění laku a péči o auto.. na fb. Stránka CarHeaven
  2. Chlapci, možná i děvčata, hledám všude možně i tady, ale nemužu dohledat kterej pin je k čemu určenej, jedná se o origo ovladač stahování oken ve fabce. Nemá někdo nějáký schema, či nezkoumal to někdo? Mám neorigo stahování předních oken a chci to zapojit na origo ovládání. Jelikož je to jen ovladač tak by s tím problém být neměl. Řešilo se tu téma dodělávky, ale tam jsem nic nenašel, buď dávali origo komplet, nebo vypínače místo kastlíku... nevěděl by někdo?
  3. VUbec... mám 205/40 r17... a na pohodu,...
  4. čago, mam taky otázku, při jízdě cca od 50 nahoru začínám slyšet takové dunění a příjde mi že to je LP... jsou to vždycky 3 stupňované tóny nahoru (dunění, cvakání) mohl by to být homokineťák? ložisko hučí pořád, tohle není monotonní.. blbě se to popisuje.. nesetkal se s tím někdo? díky
  5. VAG napsal, že první a třetí a nakonec teďka vynechává druhý válec.. přehazoval jsem vstřiky, odpojoval lambdu a stejně prostě jedu a najednou začne blikat motor a konečna.. takže to budou s největší pravděpodobností ventily, takže pujde hlava dolu, udělají se rozvody a prostě taková malá generálka motoru.. a bude klid..
  6. Ciao chlapi, mam tak 1.2 47kw a tedka poslední dobou mi škube když stojim na místě.. při jízdě jakoby auto ztracelo na vteřinky výkon, ale pořád jede... podle toho co jsem prohlížel forum, se tenhle případ podobá úplně nejvíc.. předevčírem a včera se teda stalo to, že se najednou rozblikal motor, auto ztratilo totalně výkon a zastavilo se.. jelo asi nejspíš jen na dva.. jsou nové svíčky, cívky, vyčištěná klapka.. A pořád se cuká.. Na wagu to napsalo chybu 16687 Zjištěno zapalování vynechává.. Přijde mi, že tohle je ten samý případ...
  7. Hale mam 1.2 47kw chipnutou.. hodí to asi 4-5kw.. a je to tak nějak kapku znát.. Auto je podstatně živější na rozjezdy!
×
×
  • Vytvořit nový...