Přejít na obsah

Yosef

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 161
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

3 750 zobrazení profilu

Oznámení Yosef

  1. Yosef

    Scala FL

    No ten gumovej PUR věnec volantu, nevím, tvar dobrý ale ta světlá barva, jak to bude vypadat po půl roce?
  2. Yosef

    Vady a neduhy

    pro Daxe. Já měl vůni způsobenou prasklým/zlomeným plastovým odvzdušňovacím ventilkem na víku hlavy válců a následným prolínání oleje. U tebe to bude něco spojené s tou výměnou oleje.
  3. Počítej stáří vozu 7-9 let. Já se také koukal po 1.2 81kW v modré Race, po roce jsem objevil jednu v Budějovicích a za měsíc byla jedna v Praze ale s nejnižší výbavou.
  4. Začátkem roku 2015 a tím možná předělávka na LPG kterou realizoval Speedluk v sekci Váš Rapid.
  5. V novinových stáncích bělásek.
  6. Nj, jsem úplně pitomej, rapid otevírání/zavírání oken přes klíč nebo dálku neměl, jak kdybych rapida neměl. Omlouvám se.
  7. V návodu jsem kdysi četl, že po výměně autobaterie nefunguje otevírání oken a je to potřeba aktivovat nějakou akcí, jako otevřít všechna okna. Nevím přesně jak to bylo, hledám v návodu a dám vědět. Tak v návodu u rapida jsem nic nenašel ale v návodu u FI je následující: Automatika spouštění oken mimo provoz Po odpojení a opětovném připojení akumulátoru je automatika spouštění oken nefunkční. Systém je nutno aktivovat. Postup obnovení funkčnosti je následující: • podržte klíč v zámku řidiče v zamykací poloze, dokud se všechna okna nezavřou; • klíč uvolněte; • znovu podržte klíč v zamykací poloze ještě asi 3 s.
  8. Yosef

    Fotky Rapidů z ulic

    Nemá vzadu jiná alu než přední?
  9. Yosef

    Rapid u prodejce

    Dnes je to 10 let, co se rapid 20.10.2012 v den D oficiálně představil v autosalonech.
  10. OIII má úplně jiné vnější zrcátko jak rapid. Rapid má shodné s FIII jestli se nepletu.
  11. Yosef

    Rapid v médiích

    Škoda Rapid slaví 10 leté výročí https://www.garaz.cz/clanek/auta-historie-skoda-rapid-slavi-10lete-vyroci-21007953#dop_ab_variant=739821&dop_source_zone_name=autoweb.sznhp.box&dop_req_id=RgadM2B8xrW-202204110830&dop_id=21007953&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
  12. Yosef

    Škoda RAPID

    Tak ten motor měl problémy v úplně jiných modelech než v rapidu. Do rapídka šel upravený a bylo po problémech.
  13. V roce 2011 se rapid ještě nevyráběl, to máš u fábie ne? Tam byly modifikované sady.
  14. Pojistnou událost jsem vždy musel řešit s pojišťovnou viníka která uhradila opravu. Já jsem mohl mít "bezvadnou pojišťovnu" tu to ovšem nezajímá ale jednám s pojišťovnou viníka u které on má povinné ručení a pak doufám, že mnou navržený autoservis bude smluvním partnerem té které pojišťovny i třeba pidi pojišťovny.
  15. Když mě měnili přední nárazník za nový a lakovali jej, tak mě nabídli abych nemusel čekat než pojišťovna vyřídí formality se servisem (auto by mi vydali po uhrazení částky pojišťovnou) zda si opravu nechci zaplatit v hotovosti a vůz hned vyzvednout a pojišťovna mi pošle peníze na účet. Bylo to cca 11.000Kč které jsem tedy zaplatil v servisu, vůz vyzvedl a peníze mi pojišťovna poslala v plné výši co jsem platil na účet . Auto jsem měl nové 1 měsíc. Ve druhém případě toho bylo více a delší oprava, auto staré 6 let, cena opravy cca 49.000Kč, pojišťovna poslala autoservisu Krycí dopis tak zní ofiko název, že to zacvaká a já vyzvedl opravený vůz a nic jsem neplatil. Vše v autorizovaném servisu Škoda který byl smluvním partnerem pojišťovny. Nárok na půjčení náhradního vozidla myslím nebyl nebo bych platil tisíce tak jsem se na to vykašlal. U rok starého rapida jak píšeš bych se nebál že ti neuhradí celou částku ale nech to ať to zaplatí pojišťovna servisu a ty jenom přebereš vůz bez placení. Určitě už servis poslal fotky pojišťovně o jakou se jedná škodu a už probíhá schválení plnění si aspoň myslím, nevím. Tak ať se daří.
×
×
  • Vytvořit nový...