Jump to content

• Aktuální příspěvky

• Predpokladam, ze mas zapnute zobrazenie znaciek pre supravu s privesom, ked auto zisti, ze je pripojeny prives. No a tiez predpokladam, ze niekde v zakone o cestnej premavke mate uvedene, ze maximalna rychlost jazdy s privesom je 80 km/h, preto ti auto ukazuje max. 80. Ak nechces, aby ti tuto znacku ukazovalo, tak staci vypnut to zobrazenie znaciek pre jazdu s privesom.
    • Můžeš to řešit diagnostikou tlaku v nízko a vysokotlaké části. Testem vstrikovacu, čerpadla atd. Nebo se na to vykašlat a brát to jako stav techniky. U některých typů se aktualizoval SW motorovky. Ale je to kus od kusu... 
    • Ahoj, rád bych se zeptal ohledně 17" kol - aktuálně mám na Scale 16" (klasika 205/55) a rád bych je alespoň na léto vyměnil za 17", auto na nich vypadá prostě o parník líp. Dotaz je následující - jak velký rozdíl mezi 16" a 17" koly je? Mám na autě standardní podvozek a jde mi hlavně o to, abych z auta neměl uskákanou kozu . Jezdím mix dálnice-okresky-město a byť se rád projedu trochu rychleji, případně zvýšená směrová stabilita pro mě není rozhodující (mám G-TEC, 66 kW fakt asfalt netrhá). Díky moc!
    • @e1. Diky za rady! ja som hento neobjednaval, lebo som nevedel ktore, tak to este doobjednam.  Kartu mam v pohode, bola pouzita v goprocke, sice 256, ale staci, potrebujem len ked sa nieco stane, stare zaznamy predpokladam ze maze automaticky, nie?    Vedel by si mi prosim ta este poradit, ze ktore tie blbosti k tym poistkam dokupit?  https://viofo.com/dash-cam/291-viofo-a139-pro-2ch-first-4k-hdr-front-and-rear-dashcam-with-the-newest-sony-starvis-2-imx678-sensor.html vdaka!
    • No, jak jsem psal, jezdím klidně po okreskách, městě a dálnici. Nepotřebuju číst pod palbou v zatáčce, Superba mam na komfortní dopravu a na zábavu mám auta jiná. Každopádně relativně novej Bridgestone jsem teď v létě roztrhal, když se tam utrhla kompletně patka.
  • Create New...