-
Aktuální příspěvky
-
Mně se na mašině v klima servisu nelíbí hlavně to, že se okruh vakuuje. Byl jsem v servisu s klimou 2 x a 2 x se mně potom únik výrazně zvětšil. Vakuujeme i v práci (něco jiného), tak vím, co vakuum dokáže.
-
nezabudni, ze okrem roznych druhov chladiva do klimatizacie su aj rozne typy olejov, ktore sa nesmu miesat na druhej strane poznam jedneho chlapika, ktory desatrocia za par eur "plni klimy" od oka urcite bez oleja a ludia k nemu stale chodia a nikto sa nestazoval ked som ho spomenul inemu chladiarovi, co ma na to stroj, tak sa chytal za hlavu ale do fabie asi dobry, na youtube su videa hlavne nepustaj do atmosfery chladivo, lebo je to aj zakazane a na manipulaciu s F plynmi treba povolenie
-
Zdravim. Má někdo k dispozici ještě ten update baliček co tu byl ? Pro Rapida hledám a marně patchnuty. Děkuji
-
Vykašli se na zazračné sady a zajeď do servisu. Tyto sady téměr nikdy neobsahují plyn R134a, ale nějakou hořlavou náhražku. Dále je nutné klimatizaci inaplnit předepsaným množstvím plynu, které se dá určit pouze tím, že se odsaje a zváží co v klimatizaci je a doplní se chybějící množství. Co se týče oleje tak si nedělejte iluze, mašina v servisu doplní pouze takové množství které technik nastaví, typicky 0, max. 10 ml.
-
ja ked som mal problemy z emisiami a nasledným zvýšenim spotreby tak som vybral vstrekovače a ultrazvukom som ich vyšistil a emisie aj spoterba boli OK. mal so mvysoke CO2 a tým padom aby motor išiel tak motorovka ho hnala strašne nabohato lebo niektory vstrekovač to nedaval. ak by si ich chcel vyčistit vieme sa dohodnut.
-