Nový Karog odmítl připojit mobil Doodge S 88 s Androidem 10. Je problém v zastaralém Androidu? Nebo-li, když koupím nový Doodge s Androidem 14 bude fungovat?
Myslím že v A10 není Android Auto součástí systému. Musíš stáhnout poslední apk verzi s AA nainstalovat ručně. Pak by to mělo snad jít
https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/#google_vignette
Na novějším A14 ti to už půjde
@lucky.jack i přes ten tón, Ti děkuji. Konečně konstruktivní odpověď 🙂 hele šel jsem sem pro pomoc, nepotřebuji číst halekání nadřazených nadsamců, co vedi úplně vše. Navíc jsem si na sebe upletl bič, že se ptám na auto někoho jinýho, a schytávám to tady jen proto, že si někdo pottrebuje za kazdou cenu neco dokazat. Tobě diky, ze i pres to vsechno, jsi me navedl. On mi totiž kolega rekl, ze manual samozřejmě má ale ze se tam nic nedocetl. Nikdy jsem tady problem s dotazy neměl, rad jsem take odpovidal i na dotazy , na které jsem ja znal a odpoved jsem vysypal z rukavu, a nemusel jsem polemizovat o tom, jak a co by ten co se pta, mohl udelat. Od toho je to tu forum a ne komentare pod clankem na novinkach. Jeste jednou dik.