Přejít na obsah

Superb 1 Divný zvuk v interieru když otočím klič v zapalovani


Kirillk

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny,

 

mam takový problém který spíše mě obtěžuje než překáží v činosti auta. Jde o to že vždy když otočím kličkem v zapalovani (ještě nestartují jen naskočí budíky) tak mi začne z palubové desky vycházet nepříjemný skřípavý zvuk. Připomina mi to načitani starých počitáču když začne načítat hard disk, tak stejně to děla a furt dokola zní to jako nějaký motůrek co se zasekl. Vychází zvuk spíše z pravé strany palubové desky. jak je Airbag. Nemáte náhodou zkušenost co to je za zvuk? a jestli to na konec není nic vážného?  Pokusím se to nahrát a dat sem aby jste to slyšeli sami.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...

Tak to bude pravděpodobně klapka na ovládání teploty. Je dobré zkusit dát základní nastavení klapek klimatroniku ve VAGíně. Je to v základním nastavení kanál 01. VAGínka si pěkně zahýbá se všema klapkama do krajních poloh. Včera se mi to podařilo takto nastavit na Oktávce a ty krajní polohy si to chytlo a byl klid. Ale samozřejmě a pravděpodobně jen dočasně

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...