Přejít na obsah

osobne

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 277
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    11

Návštěvy profilu

7 150 zobrazení profilu

Oznámení osobne

  1. Nejjednodušší a nejjistější je vytáhnout konektor. https://forum.skodahome.cz/topic/139996-start-stop/?do=findComment&comment=2345825
  2. Zpátečka svítí na obou stranách, zadní mlhovka jen vlevo.
  3. osobne

    střešní okno

    Střešní okno jsem měl na Felicii a už bych ho na autě nikdy nechtěl, akorát jsou s tím problémy.
  4. No olej se zahřeje od motoru stejně jako chladící kapalina a dříve než chladící kapalina, bude tam logicky nějaká přímá úměrnost. Já v zimě používám zimní clonu a pomáhá to, zahřeje se to dříve.
  5. Já jsem ho na první STK pro jistotu zapojil, protože nevím, co při Měření emisí se Škodou Yeti dělají. Technik mě nechal stát venku před vraty, takže jsem se to stejně nedozvěděl. Když jsem jezdil na Měření emisí s Felicií jinam, tak chtěl technik naopak, abych byl při tom.
  6. Pokud se netrefí du zásuvky, která je napojena na spínací skříň.
  7. Možná to jde přes Caristu: Ale je to proti předpisům. A má to zajisté i neblahý vliv na uhlíkovou stopu. :-)
  8. Převčírem jsem zajel do autoservisu Škoda a ohodnotili výši škody něco přes 26000 Kč, výměna nárazníku, lišty nárazníku a difusoru. Nahlásil jsen pojistnou událost její pojišťovně ČSOB pojišťovna. Včera přijel fotit škodu technik pojišťovny a hned rozhodl o výši pojistného plnění 17320 Kč při řešení škody rozpočtem. Tak jsem souhlasil. Pojišťovna řešila pojistnou událost fakt rychle a kvalitně. Ovšem v detailu pojistné události vidím, že baba to pojišťovně vůbec neoznámila, mrcha jedna. Asi se plnění pojišťovny kvůli ní ještě protáhne. Mám sto chutí po bábě vymáhat rozdíl mezi plněním pojišťovny a ohodnocením autoservisu soudně, tedy návrhem na platební rozkaz.
  9. Ten můj zadní nárazník to nějak přitahuje. Dnes mi ho zase odřela ženská na parkovišti, když vycouvávala z protějšího parkovacího místa. Baba jedna, ještě chtěla ujet. Auto jsem měl zaparkované na ruční brzdu a poskočilo o 30 cm, když do něj nacouvala a suverénně odjížděla, že spěchá a nebude se zdržovat. Ta z té první nehody byla alespoň slušnější. Tohle byla mrcha, kdybych měl po ruce nůž nebo šroubovák, tak jí tam probodnu všechny pneu a odjedu, když nemá čas sepsat záznam pro pojišťovnu.
  10. Mně se naopak automaticky rozsvěcují večer při stmívání, asi tam je nějaké čidlo, chvíli to svítí, chvíli to pohasne, intenzita se mění. Ráno při rozednění obdobně. Jezdím většinou jen na denní světla.
  11. No to bych se také bál. Obkresli si původní pozici tužkou nebo fixou.
  12. Tady jsi v sekci Yeti a ne Kodiaq, musíš to dát sem: https://forum.skodahome.cz/forum/430-elektrika/
  13. https://www.tazne.cz/tazna-zarizeni/prislusenstvi/klice-zamky/
  14. Zkus přendat žlutý kabel na pozici 30, musíš na to ale koupit adaptér, pozice je obsazena pojistkou.
  15. Jestli to není automatická parkovací fičura? Ta se aktivuje vytočením kol volantem při parkování, deaktivuješ jí srovnáním kol volantem do roviny. Alespoň u jedné naší služební Fabie to tak fungovalo.
×
×
  • Vytvořit nový...